Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
13:40 | 02/11/2022

Ανακοίνωση του Σωματείου Ειδικών Φρουρών και Αστυνομικών Προερχόμενων εξ Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης:

Στις 2 Ιουνίου του 2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. ΓΚΑΡΑΝΗ Ιωάννη στα πλαίσια τις ανάπτυξης σχέσεων συνεργασίας και άμιλλας των φορέων που έκαστος εξ υμών υπηρετεί πάντα σε όφελος της κοινωνίας και των πολιτών της .

Διαβάστε επίσης

Αναπτύχθηκαν και συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα συναδέλφων και πολιτών σε πνεύμα αλληλεγγύης και συνεργασίας.

Μεταξύ άλλων διαπιστώσαμε αφενός μεν την σπουδαιότητα της εγκατάστασης ενός απινιδωτή στο Μέγαρο που στεγάζεται η ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ και η Α.Δ. ΡΟΔΟΠΗΣ και τα τεράστια οφέλη που μπορεί να αποκομίσει η τοπική κοινωνία αλλά και οι συνάδελφοι υπηρετούντες εκεί, αφετέρου δε την προσφορά του Δήμου Κομοτηνής δια του Δημάρχου του κ. ΓΚΑΡΑΝΗ Ιωάννη να προσφέρει τον ως δωρεά καλύπτοντας τα έξοδα προμήθειας του απινιδωτή εξ ολοκλήρου .

Το Σωματείο μας τίμησε τον Δήμαρχο Κομοτηνής και τον ευχαρίστησε για την ανταπόκριση του, ευελπιστώντας να συνεχιστούν οι κοινές δράσεις για το κοινό καλό.

Στην Α.Δ. Ροδόπης μας υποδέχτηκε ο Αναπληρωτής Διευθυντή Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Κωνσταντίνος ο οποίος και παρέλαβε τον απινιδωτή και το φαρμακείο, μας ευχαρίστησε και από κοινού ευχηθήκαμε να είναι αχρείαστα.

Συνεχίζουμε δίπλα στον συνάδελφο

                                          ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.Μ.Θ

                               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                    Γαλανίδης Αναστάσιος           Ακριτίδης Δαμιανός

                         6985023988                          6971600694

Εικόνα
1

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis