Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:56 | 21/12/2019

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 19-12-2019 στην περιοχή των Αχαρνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, 17χρονος ημεδαπός, μέλος εγκληματικής ομάδας, που διέπραττε ληστείες σε βάρος διανομέων ταχυφαγείων. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται τρείς (3) συνεργοί του.

[custom:google-ads]

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι ανωτέρω είχαν συστήσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο, εγκληματική ομάδα, με αποκλειστικό σκοπό την διάπραξη ληστειών σε βάρος υπαλλήλων καταστημάτων διανομής φαγητού, στις περιοχές των Αχαρνών και των Άνω Λιοσίων.

Ως προς την μεθοδολογία που ακολουθούσαν, οι δράστες χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τηλεφωνικούς αριθμούς πραγματοποιούσαν, κατά τις βραδινές ώρες, παραγγελίες από διάφορα καταστήματα, δίνοντας ως διεύθυνση παράδοσης κάποιο τυχαίο μέρος.

Στη συνέχεια, συγκεντρώνονταν εκεί και όταν πλησίαζε ο διανομέας, τον αιφνιδίαζαν είτε με χρήση σωματικής βίας είτε με απειλή μαχαιριού ή λοστών και του αφαιρούσαν χρήματα, προσωπικά αντικείμενα καθώς και τις εισπράξεις του καταστήματος στο οποίο εργάζονταν.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν δεκατέσσερις (14) περιπτώσεις ληστειών.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 17χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) κινητά τηλέφωνα, ένα ξιφίδιο και ένας σιδερένιος λοστός.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis