Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:00 | 13/09/2021

Ο Χρήστος Βαρδίκος είναι ο αστυνομικός που είχε συγκινήσει το πανελλήνιο, κρατώντας το μωρό της Καρολάιν, λίγες ώρες μετά την άγρια δολοφονία της.

Το Σαββατοκύριακο ο αστυνομικός που είχε συγκινήσει το πανελλήνιο παντρεύτηκε την σύντροφό του, με τον Γιώργο Καλλιακμάνη, πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, να δίνει το «παρών» στο γάμο και να ανεβάζει τις σχετικές φωτό, γράφοντας στη λεζάντα: «Χρήστος Βαρδίκος, ο αστυνομικός που έσφιξε στην αγκαλιά του το μωρό της άτυχης Καρολάιν και απέδειξε ότι ο Έλληνας Αστυνομικός εκτός από το να αντιμετωπίζει το έγκλημα δείχνει την ευαισθησία του και το ανθρώπινο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας. Τους εύχομαι από καρδιάς να ζήσουν ευτυχισμένοι».

Οι φωτό του Βαρδίκου με το μωρό της Καρολάιν που συγκίνησαν

Ηταν τις πρώτες ώρες μετά την αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος, τις ώρες που όλοι πίστευαν ότι μια σπείρα αδίστακτων ληστών είχε εισβάλλει στο σπίτι στα Γλυκά Νερά με σκοπό να κλέψει και κατά τη διάρκεια της ληστείας σκότωσε τη μάνα του 11 μηνών μωρού.

Η αποκάλυψη για τον πραγματικό δολοφόνο ήρθε λίγες ημέρες αργότερα. Ηταν ο ίδιος ο σύζυγος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος δεν δίστασε να την σκοτώσει και στη συνέχεια να βάλει το 11 μηνών μωρό τους στην αγκαλιά της νεκρής μάνας για να στήσει το σκηνικό ληστείας μετά φόνου σε μια προσπάθεια να ξεγελάσει τις αρχές.

Εκείνες τις πρώτες ώρες μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος οι εικόνες του αστυνομικού που κρατούσε στα χέρια του το μωρό της δολοφονημένης Καρολάιν είχαν κάνει το γύρο του Διαδικτύου, συγκινώντας...

Να σημειωθεί ότι την επιμέλεια της μικρής Λυδίας έχει αναλάβει η οικογένεια της Καρολάιν.

Πηγή: iefimerida.gr

 

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis