Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:10 | 16/01/2016

Η πρώτη πανελλήνια συνάντηση ειδικών φρουρών είναι γεγονός και αναμένεται να εξελιχθεί στην Κρήτη την ερχόμενη Κυριακή στο πλαίσιο συνεδρίου.

Οι εργασίες θα εξελιχθούν στο Ηράκλειο και το αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου, όπου καλούνται να δώσουν το παρόν οι ειδικοί φρουροί της Κρήτης προκειμένου να ενημερωθούν.

Στις εργασίες το συνεδρίου θα δώσουν το παρόν εκτός από τα μέλη της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης, οι εκπρόσωποι των διοικητικών Συμβουλίων της Αθήνας και της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η πορεία του σώματος, το ζήτημα τω μεταθέσεων που φαίνεται να ανοίγει καθώς και η προκήρυξη των 500 νέων θέσεων Ειδικών Φρουρών που παραμένει στον πάγο εδώ και περίπου δυο χρόνια, αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της συζήτησης.

Επίσης αναμένεται να τεθεί και το θέμα των ασφαλιστικών και μισθολογικών αλλαγών που προβληματίζει το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών του συνεδρίου αναμένεται κοινό ψήφισμα των τριών ενώσεων οι οποίες πιθανότατα θα ξεκινήσουν και σειρά επαφών με την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στο πλαίσιο των αποφάσεων που θα ληφθούν.

 

neakriti.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis