Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:39 | 30/09/2021

Σήμερα τελειώσαμε μια σκληρή εκλογική διαδικασία για την Ομοσπονδία μας (ΠΟΣΥΦΥ) και μάλιστα για πρώτη φορα με ψηφιακά μέσα. Πέρα από την κούραση, νιώθουμε και μια δικαίωση για αυτό που παλεύουμε όλοι μαζί εδώ και χρόνια στον δικό μας κλάδο. Σήμερα με μοναδικό ψηφοδέλτιο αυτό της παράταξής μας "Προοδευτική Έκφραση Συνοριακών Αστυνομικών" καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του συνόλου όλων των εκλεκτόρων όλων των πρωτοβάθμιων σωματείων της χώρας. Λάβαμε το 99% των ψήφων.


Ένας στόχος και μια τεράστια ευθύνη!!!

Πρώτα οι συνάδελφοι, μας επιβεβαιώνουν πως πορευόμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Το ίδιο και η κοινωνία για αυτό που πρεσβεύουμε.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ για αυτή την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου ως επικεφαλής αυτής της παράταξης. Ακόμη μεγαλύτερο όμως και σε όλους τους συναδέλφους που πρόσφεραν στην συλλογική αυτή προσπάθεια και δεν κατάφεραν να εκλέγουν.


ΥΓ. Η διαδικασία των εκλογών και το συνέδριο με ψηφιακά μέσα είναι πρωτόγνωρα, αλλά με οργάνωση και μεγάλη ευθύνη όλων μας, μπορεί να είναι επιτυχής και ισάξια με τον παραδοσιακό τρόπο. Εμείς το πετύχαμε !!!. Δεν αφήσαμε την πανδημία να μας κρατήσει πίσω.

Πηγή:  bordernews.gr

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis