Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:59 | 13/04/2022

Αθήνα, 13 Απριλίου 2022

Αρ. Πρωτ.: 600/13/28β

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Ως Ομοσπονδίες, που προασπιζόμαστε τα συμφέροντα των μελών που εκπροσωπούμε, ζητήσαμε από τους αρμόδιους Υπουργούς να μην εξαιρεθούν τα Σώματα Ασφαλείας και οι Ένοπλες Δυνάμεις από την επίσπευση της καταβολής της μισθοδοσίας, ενόψει των εορτών του Πάσχα, πράγμα το οποίο και έγινε αφού αυτό θα εφαρμοστεί σε όλο το δημόσιο τομέα, αλλά και για τους χιλιάδες συνταξιούχους, όπως μας διαβεβαίωσε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ.

Καμία ανακοίνωση από μέρους μας δεν θα εκδιδόταν, άλλωστε, για μια αυτονόητη πράξη της πολιτείας στο πλαίσιο ανακούφισης των εργαζομένων, εάν κάποιοι δεν είχαν προσπαθήσει να πείσουν ότι η ικανοποίηση του αιτήματός μας, πραγματοποιήθηκε κατόπιν δικών τους ενεργειών. Όσοι λοιπόν καπηλεύονται την αγωνία και τα προβλήματα των ενστόλων τόσο για συντεχνιακό όσο και για προσωπικό όφελος, θα αποκαλύπτονται και θα εκτίθενται διαρκώς.

Εξίσου όμως επιβεβαιώνουν τη λαϊκή ρήση «κράτα με να σε κρατώ να ανεβούμε στο βουνό».

Ο νοών νοείτω.

Τέλος, όσον αφορά στο ότι η επίσπευση της καταβολής της μισθοδοσίας μπορεί να επιφέρει χρηματικό «πλεόνασμα» σε κάποιους, αυτό ξεπερνά και την πιο νοσηρή φαντασία.

Σε ό,τι μας αφορά, δεν θα επανέλθουμε σε καμία πρόκληση.

 

 

Π.Ο.ΑΣ.Υ.Π.Ο.ΑΞΙ.Α.Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.Ε.Α.Π.Σ.Π.Ε.Α.Λ.Σ.Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ ΓρηγόριοςΒΕΛΛΙΟΣ ΑνδρέαςΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔημήτριοςΤΣΙΑΝΟΣ ΠαναγιώτηςΤΣΙΓΚΑΣ ΚωνσταντίνοςΠΑΣΣΑΚΟΣ ΣπυρίδωνΡΩΤΑΣ Δημήτριος
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis