Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:19 | 20/03/2022

Κόκκινη μπογιά πέταξαν το πρωί του Σαββάτου μέλη των οργανώσεων ΚΚΕ και ΚΝΕ του Πειραιά σε φρεγάτα, στο λιμάνι του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, σε δημοσίευμα του 902.g, αναφέρονται τα εξής: «σήμερα το πρωί μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ προσέγγισαν το σημείο που είναι δεμένα τα πολεμικά πλοία της ΝΑΤΟικής δύναμης SNMG2, και πιο συγκεκριμένα η καναδέζικη φρεγάτα "HCMS MONTREAL FFH336". Πάρα την απόσταση από την προκυμαία, κατάφεραν να «στολίσουν» το πλοίο με κόκκινη μπογιά, στέλνοντας συμβολικό μήνυμα καταδίκης του πολέμου στην Ουκρανία και της εμπλοκής της χώρας μας σε αυτόν.

Οι Οργανώσεις του Κόμματος θα συνεχίσουν να είναι στην πρώτη γραμμή με μαχητικές δράσεις και κλιμακώνουν με το μεγάλο συλλαλητήριο την Τρίτη 22 Μάρτη στο Σύνταγμα, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Καθώς και με την κινητοποίηση που καλούν την Πέμπτη 24 Μάρτη το Εργατικό Κέντρο Πειραιά και άλλοι φορείς στο Πασαλιμάνι, με αφορμή την έλευση του γαλλικού αεροπλανοφόρου «Σαρλ Ντε Γκολ» στον Πειραιά και σύνθημα "Όχι στον πόλεμο, απεμπλοκή της χώρας, ανεπιθύμητα τα πλοία των ιμπεριαλιστών στον Πειραιά". Ταυτόχρονα οι ΚΟ Πειραιά και Μεταφορών ετοιμάζουν πυρετωδώς τη μεγάλη συγκέντρωση σήμερα, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, με ομιλητή τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ».

zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis