Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:58 | 24/07/2020

Πέρασαν 9 χρόνια από τον άδικο χαμό δύο ακόμη συναδέλφων. Δυο φίλων που έμειναν αχώριστοι και στον θάνατο !

Στη διασταύρωση της λεωφόρου Μεσογείων με την οδό Φειδιππίδου ανατράπηκε η μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν, λίγα λεπτά πριν παραδώσουν τη βάρδια τους.

Η μηχανή προσέκρουσε με σφοδρότητα στις προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να χτυπήσουν στο απέναντι κράσπεδο και να τραυματιστούν σοβαρά.

Οι δύο συνάδελφοι, Νικόλαος Πιτερός, 31 ετών, και Αθανάσιος Τριμπόνιας, 28 ετών, διακομίστηκαν αμέσως στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Και οι δύο κατάγονταν από το χωριό Αγιος Δημήτριος της Αργολίδας και ήταν αχώριστοι φίλοι από παιδιά. Γι’ αυτό και η είδηση του χαμού των δύο νέων σκόρπισε θλίψη και οδύνη στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Πρώτος είχε καταταγεί στο Σώμα ο Νικόλαος Πιτερός. Οταν πέρασε και ο Θανάσης Τριμπόνιας βρέθηκαν στην ίδια υπηρεσία και έκαναν βάρδιες μαζί. Μάλιστα, έκαναν πολλή παρέα και εκτός υπηρεσίας. Ηταν χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις και οι δύο και συχνά διασκέδαζαν μαζί. Η τραγική μοίρα όμως τα έφερε έτσι που οι δύο φίλοι από τη ζωή να βρεθούν μαζί και στον θάνατο.

Ο Θανάσης Τριμπόνιας ήταν και ποδοσφαιριστής. Ξεκίνησε από την ομάδα του χωριού του τον Παμμετοχικό και συνέχισε στον Διοβουνιώτη Ναυπλίου. Επαιξε όμως και επαγγελματικό ποδόσφαιρο με την ομάδα του Χαϊδαρίου στη Β΄ Εθνική.

Οσον αφορά στα αίτια του τραγικού δυστυχήματος, όλες οι εκτιμήσεις συγκλίνουν ότι οφείλεται στην υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός του δικύκλου. Εχασε τον έλεγχο όταν έφτασε στη στροφή. Το γεγονός ότι φορούσαν κράνος, δεν στάθηκε ικανό να σώσει τη ζωή τους.

Ολοι εμείς, οι φίλοι και συνάδελφοι θα θυμόμαστε του αδικοχαμένους άνδρες της ΔΙ.ΑΣ και πως άλλωστε να μπορείς, αφού το ατύχημα έγινε λίγα μέτρα από τα γραφεία του σωματείου μας..

Το παραπάνω κείμενο έχει αναρτηθεί στη σελίδα Ελληνικη Αστυνομια ΔΙΑΣ  στο facebook

 

Ειδικός Φρουρός Πιτερός Νικόλαος

Τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο ατύχημα εν ώρα υπηρεσίας κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας  (24-07-2012)

Ο Ειδικός Φρουρός Πιτερός Νικόλαος γεννήθηκε στις 13/11/1981 στην Αθήνα και το 2012 υπηρετούσε στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. 

 

Ειδικός Φρουρός Τριμπόνιας Αθανάσιος

Τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο ατύχημα εν ώρα υπηρεσίας κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας (24-07-2012)

Ο Ειδικός Φρουρός Τριμπόνιας Αθανάσιος γεννήθηκε 02/05/1984 στην Αθήνα και το 2012 υπηρετούσε στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. 

 

 

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis