Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:42 | 17/01/2018

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μέσω ανάρτησης του στο fb, αναφέρθηκε στις καταγγελίες της ηθοποιού, κας Τζένης Ιωακειμίδου, που υποστήριξε ότι έπεσε η συμπεριφορά των τροχονόμων της ΕΛ.ΑΣ., κατα τη διλαρκεια ελέγχου στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, δεν ήταν η ενδεδειγμένη.

[custom:google-ads]

"Για το περιστατικό που συνέβη με Αστυνομικούς της τροχαιας ελληνικού στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης με την εμπλοκή γνωστής ηθοποιού θα ήθελα να πω τα παρακάτω.

Δεν μπορώ να γνωρίζω αν όσα καταγγέλλει η κυρία είναι αλήθεια η ψέματα όμως εκεί που ταυτίζονται οι απόψεις είναι στο γεγονός ότι έτρεχε με 140 περίπου χιλιόμετρα σε έναν δρόμο που το όριο ταχύτητας ήταν 80 Και στη συνέχεια παραβίασε και Ερυθρό σηματοδότη.

Εθεσε λοιπόν σε κίνδυνο τη δική της ζωή, τη ζωή του παιδιού της αλλά και τη ζωή των ανυποψίαστων ανθρώπων που εκείνη τη στιγμή είτε πήγαιναν στη δουλειά τους, ειτε γύριζαν στο σπίτι τους, είτε έκαναν την βόλτα τους ανυποψίαστοι.

Πρέπει λοιπόν όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε ότι πολλές φορές είτε γιατί έτσι έχουμε συνηθίσει ειτε κάτω από οποιαδήποτε συναισθηματική φόρτιση λόγω κάποιου έκτακτου γεγονότος γινόμαστε εν δυνάμει δολοφόνοι άλλων ανθρώπων που στο κάτω κάτω δεν φταίνε σε τίποτα ή δολοφονοι του ίδιου του εαυτού μας και της οικογένειας μας.

Εγώ δεν ξέρω ποια ηταν η συμπεριφορά των συναδέλφων μου η ακόμα ακόμη δε γνωρίζω ποια θα ήταν η δική μου συμπεριφορά αν έβλεπα έναν άνθρωπο να οδηγεί επικίνδυνα έχοντας μέσα στο αυτοκίνητο του ένα μωρό παιδί.

Από την άλλη λέω εγώ αν λέει αλήθεια η κυρία και όντως προσπαθούσε να μεταβεί σε ένα γιατρό πολύ γρήγορα αν σταματούσε την ώρα που της έκαναν σήμα οι τροχονόμοι και τους έλεγε βοηθήστε με το παιδί μου έχω πρόβλημα οι τροχονόμοι θα κοίταζαν να εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους ή θα την βοηθούσαν να φτάσει στον προορισμό της σώα και αβλαβής;

Πέντε τροχονόμοι ήταν στο σημείο όλοι απάνθρωποι και αγενείς ;

Φωτογραφία του George Kalliakmanis.Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης

 

 

 

 

Διαβάστε στο Policenet.gr :  Ο Τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί με την αθώωση των Αστυνομικών της Κρατικής Ασφάλειας

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis