Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:27 | 25/01/2017

** Το εν λόγω άρθρο με τίτλο   Επιστρέφουν στην ΕΛ.ΑΣ. οι «δουλέμποροι αξιωματικοί» της Σαντορίνης  του Βασίλη Λαμπρόπουλου αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα tovima.gr 

 

 

Τα πέντε στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που κατηγορούνται για την υπόθεση «πολύχρονης διακίνησης χιλιάδων παράτυπων μεταναστών» από το αεροδρόμιο Σαντορίνης αθωώθηκαν στην εσωτερική έρευνα της λεωφόρου Κατεχάκη και σύντομα θα επιστρέψουν σε καίρια πόστα της Αστυνομίας.
 
Η υπόθεση, που αναδείχθηκε το καλοκαίρι του 2015 ύστερα από πολύμηνη έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων για το «κύκλωμα των αστυνομικών δουλεμπόρων», θεωρείται πλέον από την ίδια την Αστυνομία ότι δεν είχε καμιά βάση.
 
Και αυτό παρότι είναι ακόμη εκκρεμής στο ποινικό σκέλος της.
 
Μάλιστα το νέο πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο πειθαρχικής έρευνας, βασίζεται σε νεότερες αναφορές ότι «η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων πίεσε εξοντωτικά τους μάρτυρες, τους "κυνηγούσε" μέσα σε ξενοδοχεία της Σαντορίνης και ότι τους έδωσε να υπογράψουν προκατασκευασμένες καταθέσεις»!
 
Μία εξέλιξη που δημιουργεί πλήθος ερωτηματικών προς κάθε κατεύθυνση.
 
Το ιστορικό
 
Στις 23 Ιουνίου 2015 η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από πολύμηνη έρευνα σχημάτισε δικογραφία για τη μαζική παράνομη προώθηση αλλοδαπών, επί σειρά ετών, από το αεροδρόμιο της Σαντορίνης με την εμπλοκή 11 ατόμων, εκ των οποίων πέντε αστυνομικοί, ένας δικηγόρος και ιδιώτες.
 
Επρόκειτο για μία υπόθεση που εξέθετε διεθνώς τη χώρα. Στον φάκελο περιγράφονται ...
 
Διαβάστε τη σύνεχεια του άρθρου στην ιστοσελίδα tovima.gr 
 
 

ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis