Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:39 | 15/05/2022

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Κω και όχι μόνο, από την απώλεια του αγαπητού Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου του Βασιλείου, Ανθυπασπιστή του λιμενικού σώματος στην Κω, σε ηλικία μόλις 42 ετών, χάνοντας την άνιση μάχη με ανίατη ασθένεια την οποία πάλεψε γενναία το τελευταίο διάστημα.

Γιος του  συνταξιούχου λιμενικού, προπονητή άρσης βαρών και ιεροψάλτη Βασίλη Παπαδόπουλου, πατέρας ενός κοριτσιού. Εξαιρετικό παιδί (όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του), λάτρης του αθλητισμού και της θάλασσας.

Το «τελευταίο αντίο» είπαν εχτές Σάββατο στις 4μμ στον ιερό κοιμητηριακό ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο νέο κοιμητήριο Κω. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στο αγαπητό φίλο Βασίλη, στον αδελφό του Γιάννη και σε όλους τους συγγενείς.

Συλλυπητήριο μήνυμα Ποδηλατικού Ομίλου Κω

Η οικογένεια του Ποδηλατικού Ομίλου Κω εκφράζει την λύπη για τον χαμό του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου και την συμπαράσταση στην οικογένεια του.

Ο Κωνσταντίνος πάντα με το χαμόγελο και την καλή διάθεση, παρ’όλη την δυσκολία που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό, τον πήρε ο Θεός κοντά του και ξεκουράστηκε.

Να είναι καλά η οικογένεια , θα τον θυμόμαστε παντοτινά για τον αγώνα του.

aegeanews.gr

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis