Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:15 | 29/12/2020

Τραυματίσθηκε βαρύτατα σε τροχαίο ατύχημα, ανήμερα την Πρωτοχρονιά του έτους, και παρέμενε σε νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, παρά την ιατρική παρακολούθηση ο 30άχρονος Αστυνομικός κατέληξε

Η κατάστασή του 30άχρονου Αστυνομικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, μετά το τροχαίο την πρώτη ημέρα του χρόνου (01/01-08.00) είχε κριθεί κρίσιμη. Ο ίδιος έδωσε τη δική του μάχη να κρατηθεί στη ζωή και να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, παρά την ιατρική παρακολούθηση ο 30άχρονος Αστυνομικός κατέληξε  (28/12).

Ο 30άχρονος Υπαρχιφύλακας Γιάννης ΒΑΣΤΑΓΟΣ, την πρώτη ημέρα του νέου χρόνου (2020) με το όχημά του, είχε κατεύθυνση την πόλη της Μυτιλήνης. Στο ύψος του πύργου Γιανέλλη, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, εξετράπη της πορείας του προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ και ανετράπη προσκρούοντας σε δένδρο. Διασώστες τον απεγκλώβισαν εν ζωή και μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο Νοσοκομείο της πόλης, όπου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, και παρέμενε νοσηλευόμενος μέχρι το απόγευμα (20/12) της Δευτέρας.

Η αναγγελία του θανάτου του, προκάλεσε θλίψη στους συναδέλφους του, καθώς θεωρούσαν ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ανακοίνωση – συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του συναδέλφου τους, Υπαρχιφύλακα της ΔΣ Λέσβου, εξέδωσε η τοπική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

 «Στο πένθος βυθίστηκε σήμερα η αστυνομική οικογένεια της Δ/νσης Αστυνομίας Λέσβου μετά την είδηση της απώλειας του αγαπητού συναδέλφου και φίλου μας, Υπαρχιφύλακα ΒΑΣΤΑΓΟΥ Ιωάννη, ενός συναδέλφου ο οποίος ήταν γνωστός σε όλους μας, για το ήθος του , την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, την καλοσύνη του και την προσήλωση στο καθήκον, μετά από άνιση μάχη που έδινε από την 01/01/2020 συνέπεια τροχαίου δυστυχήματος που είχε υποστεί στη Μυτιλήνη.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λέσβου εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου.

                                                                                  Καλό παράδεισο φίλε Γιάννη».

                                                                                 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος             Ο Γεν. Γραμματέας
 
ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος       ΦΤΕΡΓΙΩΤΗΣ Αθανάσιος

 

nantiareport.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis