Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:25 | 02/12/2014

 

Ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα η προσέλευση αλληλέγγυων στο χώρο του πρώην Παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών στην οδό Κορίνθου προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο – πορεία αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας Νίκο Ρωμανό και Ηρακλή Κωστάρη. Αυτή την ώρα βρίσκονται στο σημείο περίπου 80-100 άτομα

Παράλληλα, η κινητοποίηση αυτή έχει τεθεί υπό την διακριτική παρακολούθηση των αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ. καθώς υπάρχει ο φόβος για πιθανή πρόκληση επεισοδίων.

Να σημειωθεί πως η πορεία, που θα έχει σημείο εκκίνησης το πρώην Παράρτημα, διοργανώνεται από την Νεολαία- Κομμουνιστικής Απελευθέρωσης Πάτρας, η οποία με ανακοίνωσή της εκφράζει τη συμπαράστασή της  και την αλληλεγγύη της «στους Νίκο Ρωμανό και Ηρακλή Κωστάρη που με το έσχατο μέσο της απεργίας πείνας αγωνίζονται για να τους παρασχεθούν οι προβλεπόμενες για όλους τους κρατούμενους εκπαιδευτικές άδειες, για τις οποίες και οι δύο πληρούν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα πρόσκληση για συμμετοχή στην πορεία απηύθυνε και η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, ενώ συμπαράσταση στο Νίκο Ρωμανό δήλωσε με ανακοίνωσή της και η Δημοτική Αρχή της Πάτρας.

Να υπενθυμίσουμε πως νωρίς σήμερα το μεσημέρι, ομάδα αντιεξουσιαστών, προχώρησε σε συμβολική κατάληψη στην είσοδο του Δημαρχείο της Πάτρας, επί της οδού Μαιζώνος.

http://www.patrastimes.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis