Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:44 | 13/10/2022

(Απόσπασμα από την εφημερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών «Σύγχρονη Αστυνομία»)

Του Πάκου Δημοσθένη, Προέδρου Ε.ΑΣ.Υ.Α.

Στο πρώτο μου άρθρο στη «Σύγχρονη Αστυνομία» ύστερα από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Ένωσής μας, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συνάδελφους-μέλη μας για την πρωτοφανή συμμετοχή τους και το ιστορικό ρεκόρ των 7.000 και πλέον ψηφισάντων, το οποίο προφανώς αποτυπώνει ότι οι συνάδελφοι αναγνωρίζουν τον αγώνα που δίνουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Επιπρόσθετα, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΑΣ.Υ.Α. που με τίμησε για ακόμα μια φορά με το αξίωμα του Προέδρου και να ευχηθώ σε όλους τους καλή δύναμη, όπως επίσης και στους 141 αντιπροσώπους που εξελέγησαν.

Η μεγαλύτερη ευθύνη που φέρουμε όλοι μας είναι η εξωστρέφεια, η σωστή ενημέρωση των μελών και η διαρκής παρουσία στις Υπηρεσίες. Έτσι θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε τι είναι το συνδικαλιστικό κίνημα, τι προσφέρει, τι έχει προσφέρει και μέχρι που είναι οι δυνατότητές του. Είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσει η τοξικότητα των «αγωνιστών» του πληκτρολογίου για τους οποίους για όλα τα στραβά την ευθύνη έχουν οι συνδικαλιστές, για όλα τα καλά η Διοίκηση και οι Κυβερνήσεις!

Υ.Γ.1: Αν δεν μπει φρένο στο ατελείωτο ρουσφέτι το οποίο έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια σε συνδυασμό με τις λίγες προσλήψεις που γίνονται, ο Οργανισμός που λέγεται Ελληνική Αστυνομία θα «πτωχεύσει»…

Υ.Γ.2 : Στις πρώτες εκλογές μετά από δώδεκα χρόνια με το σύστημα του ενιαίου ψηφοδελτίου, προσωπικά έβγαλα δυο συμπεράσματα: α) ότι με αυτό το εκλογικό σύστημα μόνο όσοι έχουν πραγματικά τη διάθεση για αγώνα και προσφορά μπορούν να εκλεγούν, β) ότι οι τοξικές και με κομματικό υπόβαθρο παρατάξεις έκαναν τεράστια ζημιά τόσο στο συνδικαλιστικό κίνημα, όσο και στους ίδιους τους συναδέλφους.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis