Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:49 | 10/07/2020

Επιβεβαίωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ότι αστυνομικός που έχει αποσπαστεί στον ΣΥΡΙΖΑ εμπόδισε τη σύλληψη ενός διαδηλωτή κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επιβεβαίωσε τις καταγγελίες των ειδικών φρουρών ενώ απαντώντας στον Νίκο Βούτση και τον ΣΥΡΙΖΑ και στις ευθύνες που του απέδωσαν για την αντιμετώπιση της χθεσινής συγκέντρωσης τόνισε: «Ορισμένοι άνθρωποι νομίζουν ότι βρίσκονται σε άλλες εποχές, στις δεκαετίες του ‘40 και του ‘50».

Παράλληλα, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι ο αστυνομικός που βρισκόταν στο προαύλιο της βουλής με τον ασύρματο συντόνιζε τις αστυνομικές δυνάμεις και δεν έπαιξε κάποιο άλλον ρόλο.

Χρυσοχοΐδης: Χίλια άτομα επιτέθηκαν στην αστυνομία

Αναφορικά με τα επεισόδια, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι περίπου χίλια άτομα, μπήκαν στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες αναγκάστηκαν να κάνουν χρήση χημικών, αν και όχι εκτεταμένη.

Τέλος, σημείωσε ότι ο νόμος για τις συναθροίσεις θα εφαρμοστεί και υπογράμμισε ότι θα εκπαιδευτή η αστυνομία καταλλήλως.

Πηγή: iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis