Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
skoymas-theodorikakos
17:28 | 26/05/2022

Τα ... "δεδομένα" τρέχουν με ταχύτατους ρυθμούς και η Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη πατάει "γκάζι" προκειμένου να έχει υπό τον πλήρη έλεγχο τα όσα συμβαίνουν στον Έβρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα μεταβεί την Κυριακή στον Έβρο, δεδομένου ότι υπάρχουν  αναφορές για αύξηση των μεταναστευτικών ροών στη συνοριακή γραμμή με την Τουρκία.

Στην έκτακτη επίσκεψη του Τάκη Θεοδωρικάκου στον Έβρο - ςκτός απροόπτου - θα τον συνοδεύσει κι ο υφυπουργός Λευτέρη Οικονόμου.

 

Μαζί τους, μάλιστα, θα βρίσκεται και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας και ο Αστυνομικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Γεώργιος Δούβαλης.

Επισημαίνεται ότι σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη διαβεβαίωσε πως η ΕΛΑΣ και ο στρατός της χώρας δεν θα επιτρέψουν σε κανένα να εισέλθει παράνομα στη χώρα:

"Σε ό,τι αφορά τον Έβρο, όλους αυτούς του μήνες υπάρχει πίεση. Ας γνωρίζουν όλοι εντός και εκτός συνόρων, ότι η Ελληνική Αστυνομία και οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι εκεί προστατεύοντας την ακεραιότητα της χώρας.

Δεν θα επιτρέψουμε να μπει κανείς στην Ελλάδα με παράνομο τρόπο. Ούτε στον Έβρο ούτε στα νησιά μας και ας το συνειδητοποιήσουν όλοι αυτό."

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ειδική Έκπτωση στα ασφάλιστρα αστυνομικών από την idirect.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis