Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:14 | 23/11/2015

Μόλις προχθές, ο κ. Τόσκας διαρρήγνυε ιμάτια πως μόνος ένας τζιχαντιστής που έφτασε στη Γαλλία πέρασε από την Ελλάδα.

Διαβάστε τι τελικά παραδέχτηκε σήμερα σε συνέντευξη του στον real fm.Αλήθεια, ο κ. υπουργός ενημερώνεται από κανέναν στην Κατεχάκη; 

 
Αυτό που γνώριζαν πιστοποιημένα πάνω από τρεις ημέρες οι αξιωματικοί του επιτελείου, αυτός το έμαθε μόλις σήμερα;
 
Ακολουθεί το επίμαχο απόσπασμα της συνέντευξης στο οποίο πετυχαίνει να ... εκτεθεί. Τα υπόλοιπα είναι λόγια Τόσκα και συνεπώς επίσης δίχως νόημα. 
 
Νίκος Χατζηνικολάου, Δημοσιογράφος: Θέλω να σας ρωτήσω επίσης κ. Υπουργέ για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, κυρίως σε ξένα μέσα ενημέρωσης, αυτό το τελευταίο διάστημα, για την διέλευση τζιχαντιστών από την Ελλάδα και την σύνδεση μάλιστα ορισμένων εκ των πρωταιτίων της επίθεσης στο Παρίσι με την χώρα μας, το πέρασμα από την Λέρο κ.τ.λ..
 
Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Καταρχάς κύριε Χατζηνικολάου, προχθές που ήμουν στις Βρυξέλλες στην σύσκεψη των ομολόγων μου, υπήρχε συναίνεση στο να μην ταυτίσουμε τις μεταναστευτικές ροές με την τρομοκρατία. Δύο διαφορετικά πράγματα. Μέσα σε αυτές τις μεταναστευτικές ροές υπάρχουν ελάχιστες περιπτώσεις ανθρώπων με ιδέες ακραίες που πρόσκεινται στην τρομοκρατία και αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να αντιμετωπιστούν και δεν μας φταίνε σε τίποτα οι μεγάλες μάζες των μεταναστών. Υπήρξαν λοιπόν δύο περιστατικά για τα οποία συνεργαστήκαμε με τις γαλλικές αρχές και τα οποία τα εντοπίσαμε σε χρόνο ρεκόρ. Πέρασαν από την Λέρο την συγκεκριμένη ημερομηνία, αρχές Οκτώβρη και συμμετείχαν αυτοί οι άνθρωποι στις επιθέσεις στο Παρίσι. Οι Γάλλοι μας ζήτησαν τα στοιχεία, εμείς τα δώσαμε σε χρόνο ρεκόρ γιατί είχε γίνει πολύ καλή ταυτοποίηση στη Λέρο και επιβεβαιώθηκαν αυτά τα στοιχεία και επομένως μιλάμε για δύο περιπτώσεις μέσα στις 500.000 ανθρώπων που ήρθαν από την αρχή του χρόνου.
 
www.bloko.gr
 
Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis