Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:59 | 26/06/2017

Σαν να μην πέρασε μια μέρα, σαν να μην χύθηκε το αίμα ενός εντεκάχρονου παιδιού στο Μενίδι, τα επικίνδυνα «παιχνίδια» με τις σφαίρες εξακολουθούν να απειλούν ανθρώπινες ζωές. Ένα δεκατετράχρονο κορίτσι σώθηκε σαν από θαύμα το απόγευμα της Κυριακής, όταν αδέσποτη σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν από τη διερεύνηση της υπόθεσης, υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο η σφαίρα να μην ήταν αδέσποτη, αλλά αυτός που πυροβόλησε να το έκανε στοχεύοντας στο σπίτι του κοριτσιού- ενδεχομένως γιατί η οικογένεια φέρεται να έχει πάρει πολύ ενεργά μέρος στις κινητοποιήσεις μετά τον άδικο θάνατο του 11χρονου Μάριου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πυροβολισμός έγινε σε ευθεία βολή και όχι προς τον ουρανό διαφορετικά δεν θα καρφωνόταν στον τοίχο σε οριζόντια κατεύθυνση.

Το κορίτσι καθόταν χθες το απόγευμα στο μπαλκόνι του σπιτιού του, επί της οδού Θεοφυλάκτου 8, στο Μενίδι. Η σφαίρα ευτυχώς κατέληξε στον τοίχο. Έντρομη η 14χρονη φώναξε τους γονείς της, που διέκριναν τη σφαίρα σφηνωμένη στον τοίχο. 

Η κ. Κυριακή, μητέρα της 14χρονης, ευχαρίστησε τον Θεό που το παιδί της ήταν λίγα εκατοστά πιο μακριά από την σφαίρα, «διαφορετικά θα είχαμε δεύτερο θύμα από αδέσποτα πυρά».

«Ευτυχώς που καρφώθηκε στον τοίχο του μπαλκονιού του σπιτιού γιατί δεν θέλω να σκέφτομαι τι μπορεί να είχε συμβεί σε διαφορετική περίπτωση» υπογράμμισε συγκλονισμένη.

Μαζί με το κορίτσι την ώρα του παρολίγον δυστυχήματος στο μπαλκόνι ήταν η γιαγιά και η θεία του που έντρομες είδαν την τρύπα στον τοίχο.

Οι γονείς του κοριτσιού  ενημέρωσαν την αστυνομία.

«Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με αυτήν την κατάσταση αλλά σίγουρα δεν πάει άλλο, να κάθεσαι στο μπαλκόνι του σπιτιού σου και να σε πυροβολούν» είπε αγανακτησμένη μητέρα της 14χρονης.

Οι κάτοικοι του Μενιδίου από τον άδικο θάνατο του 11χρονου Μάριου και μετά, βρίσκονται σε κινητοποιήσεις καθώς αμφισβητούν τα πολυδιαφημισμένα μέτρα της κυβέρνησης για πάταξη της εγκληματικότητας στην περιοχή τους.

 

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis