Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Τιμ Μπάρτον
11:14 | 25/10/2022

Ο Τιμ Μπάρτον μεταφέρει το ταλέντο του στη μικρή οθόνη με τη νέα σειρά του Netflix «Wednesday», που επαναπροσδιορίζει την «Οικογένεια Άνταμς» εστιάζοντας στην κόρη, Wednesday, την οποία υποδύεται η Τζένα Ορτέγκα.

Ενόψει της πρεμιέρας της σειράς τον επόμενο μήνα, ο Τιμ Μπάρτον σε συνέντευξή του στο «Deadline» αναφέρθηκε στη μακρά σχέση του με τη Disney και γιατί είναι αβέβαιος εάν θα συνεχίσει να συνεργάζεται με το στούντιο, από το οποίο ξεκίνησε την καριέρα του για πρώτη φορά ως animator.

Διαβάστε επίσης

«Έχει γίνει πολύ ομογενοποιημένο, πολύ ενοποιημένο. Υπάρχει λιγότερος χώρος για διαφορετικά είδη πραγμάτων» είπε για το στούντιο της Disney και την εστίασή του στις ταινίες και σειρές της Marvel και στο «Star Wars».

Στην πραγματικότητα, ο Τιμ Μπάρτον είπε ότι δεν επιθυμεί να ενταχθεί στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

«Μπορώ να αντιμετωπίσω μόνο ένα σύμπαν» είπε. «Δεν μπορώ να αντιμετωπίσω ένα πολυσύμπαν» σημείωσε και ανέφερε την εμπειρία του από το ριμέικ του 2019 «Dumbo» που πιθανότατα τερμάτισε τις μέρες του στη Disney.

«Η ιστορία μου είναι ότι ξεκίνησα εκεί. Προσλήφθηκα και απολύθηκα πολλές φορές σε όλη την καριέρα μου από εκεί» είπε ο Μπάρτον.

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis