Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:35 | 19/05/2022

Super κρητικό γλέντι διοργανώνει το μεσημέρι της Κυριακής, 29 Μαίου, στο κέντρο «ΚΟΥΡΗΤΕΣ» η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου που έχει …παράδοση στις επιτυχημένες εκδηλώσεις. Και μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας, άπαντες μπορούν να αντιληφθούν ότι το κέφι θα …απογειωθεί.

Καλό φαγητό, καλό κρασί, καλή διάθεση, με τον ξεχωριστό κρητικό καλλιτέχνη, Μανόλη Αλεξάκη, ο οποίος αποτελεί διαχρονική εγγύηση. Η εκδήλωση όμως θα είναι ξεχωριστή και για έναν ακόμα σπουδαίο λόγο: η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου θα διαθέσει μέρος των εσόδων στα Παιδικά Χωριά SOS, στην περιοχή της Φοινικιάς που φιλοξενούν 18 παιδάκια.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, η Ένωση θα τιμήσει τον τέως Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, Μιχάλη Καραμαλάκη, καθώς και αστυνομικούς που εν ώρα υπηρεσίας προστάτευσαν ή έσωζαν ζωές! Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ιστορίες που είχε αναδείξει το Cretalive και μάλιστα είχαν πάρει πανελλήνια δημοσιότητα. Το πρώτο περιστατικό αφορά σε δύο αστυνομικούς του Α.Τ. Μαλεβιζίου που έσωσαν από βέβαιο θάνατο μία νεαρή κοπέλα, η οποία αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή της. Οι δύο αστυνομικοί την άρπαξαν από τα χέρια του χάρου.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Ηρακλείου, οι οποίο βρήκαν και φρόντισαν προσωρινά ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών που ήταν αφημένο μέσα σε χαρτόκουτα, στο πάρκο Θεοτοκόπουλου.

Πηγή: cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis