Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:59 | 18/02/2022

Επίθεση με βαριοπούλες στο σούπερ μάρκετ στο Ίλιον οι υπεύθυνοι του οποίου επέμειναν να υποβάλουν μήνυση κατά μιας 70χρονης η οποία λόγω οικονομικών προβλημάτων, αναγκάστηκε να κλέψει από σούπερ μάρκετ προϊόντα αξίας 40 ευρώ πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής μέλη του Ρουβίκωνα.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες του βίντεο που ανήρτησε ο Ρουβίκωνας από την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην πρόσοψη του σούπερ μάρκετ.

Στο συνοδευτικό κείμενο τα μέλη του Ρουβίκωνα αναφέρουν ότι «η γυναίκα που πήρε τα τρόφιμα έκανε αυτό που από ότι φαίνεται σύντομα θα χρειαστεί να κάνουν πολλοί της τάξης μας που παρά τους κόπους και την δουλειά μιας ζωής, βρίσκονται, στην δύση της ζωής τους σε αδυναμία να επιβιώσουν. Δεν έχει κανένα νόημα να περιμένεις ανθρώπινό πρόσωπο από το κράτος. Δεν είναι αυτή η δουλειά του. Ακόμη λιγότερο νόημα έχει να ζητάς από μια πολυεθνική εταιρία να δείξει συμπόνια, η συμπόνια δεν γεννάει χρήμα».

Προειδοποιούν, δε, ότι «μπορεί με γιαγιάδες που κλέβουν τρόφιμα να είναι αμείλικτοι, αλλά υπάρχουν και άλλες κατηγορίες ανθρώπων εκεί έξω, πιο επικίνδυνες από φτωχές ηλικιωμένες, που η δική τους πολιτική είναι να απαντούν άμεσα και έμπρακτα σε κάθε ταξική αθλιότητα».

Σημειώνεται ότι τελικά η μήνυση σε βάρος της 70χρονης αποσύρθηκε με παρέμβαση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη.

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει από την ντροπή της

Γειτόνισσα της ηλικιωμένης γυναίκας μίλησε στο OPEN και αποκάλυψε ότι η γυναίκα επιχείρησε να αυτοκτονήσει. «Παραλίγο να μας πάθει ζημιά το βράδυ. Πήρε τρία χάπια της πίεσης μαζεμένα και την πήγαμε στο νοσοκομείο. Προσπαθεί η γιαγιά να αυτοκτονήσει γιατί δεν σηκώνει την ντροπή και φοβάται μην φτάσει στα αφτιά των γιων της αυτός ο διασυρμός».

«Εγώ πήγα στο σουπερμάρκετ και τους μίλησα για την υπόθεση. Έμαθα πού μένει η γιαγιά και πήγα και τη βρήκα. Είναι κουλουριασμένη σε μία κουβέρτα και δεν μιλάει. Της είπα ψέματα ότι είμαι δικηγόρος και ότι ήρθα να τη σώσω, το λέω και ντρέπομαι».

Αναφορικά με την οικογένεια της γιαγιάς, η γειτόνισσα είπε ότι έχει δύο γιους. «Ο ένας είναι άνεργος, ο άλλος έχει τέσσερα παιδιά και παίρνει 950 ευρώ ενώ έχει και μεγάλο δάνειο». Σύμφωνα με την γειτόνισσα, η γυναίκα παίρνει σύνταξη 10.000 ευρώ σύνταξη τον χρόνο και έχει να πληρώσει 4.500 ευρώ δάνειο και άλλες 4.000 γιατί έχει πρόβλημα υγείας και κάνει θεραπεία που έρχεται από την Αμερική για να μπορεί να περπατάει.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis