Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:59 | 21/07/2022

Μια γυναίκα πυροσβέστη, η Εφη Τσολακίδου, γράφει στο facebook για την πρώτη της συνάντηση με τον σύζυγό της, μόλις επέστεψε από τη φωτιά στην Πεντέλη. Και γράφει για τη συγκινητική βοήθεια των κατοίκων και των πυρόπληκτων στους πυροσβέστες που επιχειρούν.

Η πρώτη της ερώτηση στον άντρα της ήταν "αν είναι κομμάτια, αν έφαγε". Και εκείνος συγκινημένος της απαντά: "Ο κόσμος μας έφερε νερά, χυμούς και φαγητό…Μακάρι να είχαμε 8 χέρια να σώσουμε όλα τα σπίτια, όλα τα ζώα και όλα τα δένδρα."

Διαβάστε επίσης

Εκείνη, η Εφη Τσολακίδου συνεχίζει: "Οι πυροσβέστες στέκονται στα πόδια τους χάρη στην αγάπη του κόσμου." Και εξηγεί…

Η ανάρτηση της Εφης Τσολακίδου:

Μετά από 24 ώρες επέστρεψε ο άντρας μου από τη φωτιά( πυροσβέστης). Σε ερώτησή μου πώς είναι ,αν είναι κομμάτια ,αν έφαγε κτλπ μιας κ χτες δεν είχαμε επικοινωνία παρά μόνο μια φορά ,μου απάντησε : Ο κόσμος εθελοντικά ήταν εκεί για εμάς, νερά, χυμούς, φαγητό μέχρι και σωλήνες κουβαλούσαν και μάζευαν. Μακάρι να είχαμε 8 χέρια να σώσαμε όλα τα σπίτια, όλα τα ζώα, όλα τα δέντρα...

Προσωπικά ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους όσοι γίνεστε οικογένεια για τους δικούς μας ανθρώπους σε τέτοιες συνθήκες. Κάνετε την ανησυχία μας λιγάκι μικρότερη.

Δεν ξέρω να σας απαντήσω για τις παθογένειες του κράτους μας σε ο,τι αφορά τις φωτιές. Νομίζω τα γράψατε όλα. Ξέρω μόνο ότι οι πυροσβέστες στέκονται στα πόδια τους χάρη στην αγάπη του κόσμου. Συγχαρητήρια σε όλους ( πυροσβεστική - δεν ξεχωρίσω τον μόνιμο εποχικό εθελοντή), στην αστυνομία και σε όλους όσοι προσπαθούν για εμάς.

Ανάρτηση για πυροσβέστη

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis