Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:57 | 31/03/2022

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με επιστολή του από τις 10 Φεβρουαρίου επισήμανε προς τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών τον ιδιάζοντα χαρακτήρα της φύσης των παραγωγικών δραστηριοτήτων των Ενόπλων Δυνάμεων, όπου εμπλέκεται και το πολιτικό προσωπικό όλων των Κλάδων. Αυτό τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος απαντώντας σε δύο ερωτήσεις στη Βουλή.

Η πρώτη ερώτηση κατατέθηκε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, Ελευθέριο Αβραμάκη, Τρύφωνα Αλεξιάδη, Γεώργιο Βαρεμένο, Χρήστο Γιαννούλη, Διονύσιο Καλαματιανό, Νίνα Κασιμάτη, Χαρά Καφαντάρη, Βασίλη Κόκκαλη, Κυριακή Μάλαμα, Κωνσταντίνο Μπάρκα, Θάνο Μωραϊτη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Σάκη Παπαδόπουλο, Αικατερίνη Παπανάτσιου, Παναγιού Πούλου, Ιωάννη Ραγκούση, Παναγιώτη Σκουρολιάκο, Μπέττυ Σκούφα, με θέμα «Μείωση ή και κατάργηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας των εργαζομένων του 304 Προκεχωρημένου Εργοστασίου Βάσης, παρά την αυξημένη επικινδυνότητα και το ανθυγιεινό της εργασίας τους».

Η δεύτερη κατατέθηκε από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο με θέμα «Αιτήματα του «Συλλόγου Υπαλλήλων υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας - ΓΕΣ Νομού Λάρισας»».

Ο Ν. Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε, μεταξύ άλλων στις απαντήσεις του, ότι η επιστολή εστάλη «εν αναμονή του πορίσματος της Διυπουργικής Επιτροπής σχετικά με τη μεταρρύθμιση του καθεστώτος χορήγησης του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας».

«Στην ίδια επιστολή», αναφέρει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, «τονίστηκε η αναγκαιότητα υιοθέτησης από την ανωτέρω Επιτροπή των υποβληθεισών προτάσεων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας».

«Κατά τα λοιπά αρμόδιο να σας απαντήσει είναι το συνερωτώμενο υπουργείο Οικονομικών» καταλήγει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ι.Ι.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis