Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:45 | 28/11/2019

Νέες παρεμβάσεις καθαριότητας, φωτισμού και επισκευών πραγματοποίησε ο δήμος Αθηναίων στην πλατεία Εξαρχείων.

Οι παρεμβάσεις όπως η σημερινή, που γίνονται ταυτόχρονα με το τακτικό πρόγραμμα οδοκαθαρισμού, συντήρησης πράσινου και φωτισμού στις 129 γειτονιές της Αθήνας, έχουν βασικό στόχο τη συντήρηση αλλά και την αποκατάσταση σε περιπτώσεις φθορών.

«Λίφτινγκ» στα Εξάρχεια ενόψει Χριστουγέννων

Συγκεκριμένα, στην πλατεία Εξαρχείων τοποθετήθηκαν νέα μάρμαρα στο άγαλμα που βρίσκεται στο κέντρο της ώστε να επανέλθει στη μορφή που είχε πριν βανδαλιστεί, ενώ αντικαταστάθηκαν σπασμένες λάμπες για να αποκατασταθεί πλήρως ο φωτισμός τόσο στην πλατεία όσο και στους δρόμους από τους οποίους περικλείεται.

[custom:google-ads]

Με την ευκαιρία τοποθετήθηκε και εορταστικός φωτισμός, όπως συμβαίνει και σε δεκάδες άλλες πλατείες και δρόμους της πρωτεύουσας.

 

 

 

Συνεργεία του Δήμου Αθηναίων καθάρισε την πλατεία των Εξαρχείων

Συνεργεία του δήμου Αθηναίων καθάρισαν την πλατεία των Εξαρχείων

 

 

«Η πλατεία των Εξαρχείων είναι στην καθημερινή ατζέντα»

Επίσης η Διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων φρόντισε ώστε η πλατεία στην περιοχή των Εξαρχείων να σκουπιστεί και να πλυθεί με ειδικά καθαριστικά τα οποία ταυτόχρονα πραγματοποιούν και απολύμανση.

 

 

 

Συνεργεία του δήμου καθάρισαν την πλατεία από γκράφιτι

Υπάλληλοι του δήμου καθαρίζουν την πλατεία από γκράφιτι

 

 

«Για τον δήμο της Αθήνας, η πλατεία των Εξαρχείων είναι στην καθημερινή ατζέντα, όπως κάθε άλλη πλατεία της πόλης. Είναι ακόμη μία πλατεία που χρειάζεται καθαριότητα, επισκευές, φωτισμό και περιποίηση στο πράσινό της. Αυτό κάναμε και σήμερα, όπως το κάναμε και πριν από μερικές εβδομάδες και όπως θα το κάνουμε συνέχεια.

Από σήμερα αποκτά και γιορτινή μορφή με ανάλογο φωτισμό. Σε μία διαρκή και αδιάκοπη παρουσία των υπηρεσιών σε κάθε γωνιά της πρωτεύουσας», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Πηγή: iefimerida.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εμπρηστική επίθεση από αναρχικούς σε στρατώνες του ΝΑΤΟ


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis