Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:14 | 25/06/2021

Ελλείψεις εξακολουθεί να παρουσιάζει η Ελληνική Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Ειδικά στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ η υποστελέχωση είναι τέτοια που δεν αρμόζει μετά την επέκτασή του και τον διπλασιασμό των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου. Όπως επισημαίνει ο αντιπρόεδρος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεόφιλος Παπαδάκης στο thesseconomy.gr “αυτή τη στιγμή στο αεροδρόμιο η αστυνομική δύναμη αντιστοιχεί σε 115 άτομα ενώ έπρεπε να είναι πάνω από 230. Το δε οργανόγραμμα που έχουμε είναι από το 2000 και το καθηκοντολόγιο από το 1990!”.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων ζητά μόνιμη αστυνομική δύναμη στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, νέο οργανόγραμμα αλλά και καινούργια περιπολικά. “Ζητάμε καινούργια περιπολικά. Τα περιπολικά μας είναι 15ετίας με πάνω από 600.000 χιλιόμετρα!” επισημαίνει ο κ. Παπαδάκης.

Σημειώνεται ότι η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έχει εκατοντάδες κενές οργανικές θέσεις Αστυνομικών, που πρέπει επιτέλους να καλυφθούν, οπότε χρειάζεται και καθίσταται επιτακτική ανάγκη πλέον η ενίσχυση με Αστυνομικό προσωπικο του Αεροδρομίου Θεσσαλονικης «Μακεδονία», ώστε να αντιμετωπιστεί με αποτελεσματικότητα η καλοκαιρινή αύξηση των πτήσεων.

thesseconomy.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis