Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:58 | 02/03/2016

Όσοι τον περιβάλουν και συναναστρέφονται μαζί του, έχουν αρχίσει να απορούν... Ο Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκούζμαν, μετά το όνειρό του να γίνει διάσημος και την επιθυμία του να... γνωρίσει στη μητέρα του γνωστή ηθοποιό του Μεξικού, με την οποία σχετιζόταν, εμφανίζεται ιδιαιτέρως ενοχλημένος από τη... συμπεριφορά των ανδρών ασφαλείας της φυλακής στην οποία έχει τοποθετηθεί, καθώς δεν τον... αφήνουν να κοιμηθεί!

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, ο «Ελ Τσάπο» έχει φτάσει στα όρια του και έδωσε εντολή στους εκπροσώπους του να επισπεύσουν τις διαδικασίες, προκειμένου να εκδοθεί το συντομότερο δυνατό στις ΗΠΑ και να δικαστεί εκεί! Όπως έγινε γνωστό, ο βαρώνος που εξελίσσεται σε... αρνάκι, διαπραγματεύεται με τις αμερικανικές αρχές για μία καλή συμφωνία, καθώς επιθυμεί να παραμείνει έγκλειστος σε ένα πιο... χαλαρό σωφρονιστικό ίδρυμα, με καλύτερες συνθήκες και τη δυνατότητα να... κοιμάται τα βράδια!

Η συνηθισμένη διαδικασία έκδοσης εγκληματιών από το Μεξικό στις ΗΠΑ διαρκεί πάνω από έναν χρόνο. Οι δικηγόροι του «Ελ Τσάπο», ωστόσο, εκτιμούν από τις επαφές που έχουν κάνει, ότι σε δύο μήνες θα έχει επέλθει συμφωνία και θα έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά.

Σε ακρόαση που ζήτησε το Φεβρουάριο, ο βαρώνος της κοκαΐνης παραπονέθηκε ότι τον ξυπνούν και ότι αισθάνεται σαν... βρυκόλακας. «Το κεφάλι και τα αυτιά μου πονούν συνέχεια και αισθάνομαι συνεχώς πολύ άσχημα», τόνισε.

http://www.pronews.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis