Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:49 | 29/05/2020

Σε μια σημαντική δωρεά, σε μια περίοδο που γίνεται προσπάθεια να αυξηθεί η αστυνόμευση της γειτονιές των πόλεων προχώρησε ο Δήμος Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα, ο δήμος προεξάρχοντος του δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου και παρόντος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδης, παρέδωσε στην Ελληνική Αστυνομία τρία νέα περιπολικά. Οπως έγινε γνωστό, το πρώτο περιπολικό θα χρησιμοποιηθεί για το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, το δεύτερο για την Αστυνομία και το τρίτο για την Τροχαία. Σημειώνεται ότι η χρήση των περιπολικών αφορά αποκλειστικά τη δημοτική ενότητα της περιοχής.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, ο οποίος κατοικεί στην Καλλιθέα σε δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων: «Εγώ ως δημότης, ως κάτοικος της πόλης αισθάνομαι πόσο η προσπάθεια της δημοτικής αρχής βελτιώνει τη ζωή μας, τη ζωή των παιδιών μας, με τους αθλητικούς χώρους, το πράσινο. Ελπίζω με τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στο παραλιακό μέτωπο που αλλάξει την όψη της περιοχής, πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε πρόσβαση σε ένα μεγάλο που θα προσφέρει  πολλαπλές δράσεις.

Αλλά για να υπάρχουν αυτά θα πρέπει να υπάρχει ασφάλεια και εμπέδωση αυτή του αισθήματος ασφάλειας στου πολίτες. Είμαστε εδώ με σχέδιο, με συνεργασία με με καθημερινή παρουσία και προχωρούμε στην εξιχνίαση εγκληματικών ομάδων που δρουν  στην περιοχή».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος, κ. Κάρναβος σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ τόνισε: «Στηρίζουμε έμπρακτα το ζήτημα της δημόσιας ασφάλειας στην Καλλιθέα. Η δημόσια ασφάλεια είναι πολύ ψηλά στις προτεραιότητές μας και αυτή η πράξη είναι μεν ουσιαστική, αλλά έχει και έναν συμβολισμό».

Πηγή: iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis