Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:06 | 12/04/2016

Για κάποιον λόγο, άρχισαν να δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα οι ανώνυμες επιστολές σε βάρος πρώην και νυν αξιωματικών της αστυνομίας, με κατηγορίες για εμπλοκή στο τάδε ή στο δείνα κύκλωμα, που προσπορίζονται με αθέμιτα μέσα, άνομους πόρους.

 
Καλά ενημερωμένες πηγές του bloko.gr σημειώνουν ότι τελευταία αναθερμάνθηκε η επιστολογραφική δεινότητα των ανώνυμων συγγραφέων που κλωθογυρίζουν τα τελευταία χρόνια τα ίδια νήματα επί σκηνής, για τους ίδιους πάνω κάτω αξιωματικούς με πασπάλισμα ή γαρνιτούρα νέα πρόσωπα ώστε να διαιωνίζεται ο κύκλος της διασποράς. 
 
Αποτέλεσμα αυτής της τακτικής είναι, να ανοίγουν θεωρητικά φάκελοι με "στοιχεία" για αξιωματικούς, που ουδέποτε κλείνουν κρατώντας σε ομηρία τους αναφερόμενους εξαιτίας των ατεκμηρίωτων σκανδάλων ή καταχρήσεων.
 
Πρόκειται για ένα φαύλο κύκλο από καταγγελίες- ερμοκοπίδες που βαλτώνουν μέσα σε γραφεία αναλόγως "συνοικεσίων" ή προγραφών, αντί να υπηρετηθεί όπως θα έπρεπε το δόγμα και το αίσθημα της διαφάνειας. Με την υπαγωγή δηλαδή της έρευνας σε ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό και διεκπεραίωση της μέσα σε ολιγόμηνο χρονικό διάστημα, ώστε να παραπέμπονται όσοι κρίνονται από τα στοιχεία ως βάσιμα ύποπτοι, αλλά και για μην παραμένουν εσαεί στιγματισμένοι κάποιοι αθώοι του αίματος.
 
http://www.bloko.gr/
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis