Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:59 | 31/08/2017

Την υπηρεσία που μέχρι σήμερα υπηρετούσε από τη θέση του Διοικητή, το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου, αποχαιρετά ο Αστυνόμος Β' Στέλιος Καρακούδης. Ο καινούριος μήνας θα τον βρει σε νέα υπηρεσία και συγκεκριμένα στην Τροχαία Ηρακλείου από όπου θα συνεχίσει ως υποδιοικητής. 
Διαβάστε τι έγραψε αποχαιρετώντας την υπηρεσία και τους συναδέλφους του μετά από 7 χρόνια στο ΑΤ Αρκαλοχωρίου. 

Σήμερα ένας όμορφος υπηρεσιακός κύκλος έκλεισε για εμένα γεμάτος ευχάριστες μονάχα αναμνήσεις παρά τις πρόσκαιρες δυσκολίες που κλήθηκα κατά καιρούς να αντιμετωπίσω.
Μετά από 7 χρόνια Διοίκησης στο Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου, όντας ο μακροβιότερος σήμερα Διοικητής υπαίθρου στο νομό Ηρακλείου, πήρα την απόφαση να αιτηθώ την μετακίνησή μου σε υπηρεσία της έδρας.

[custom:google-ads]
Αυτή την στιγμή του απολογισμού νιώθω ιδιαίτερα περήφανος διότι όλα αυτά τα χρόνια άσκησα τα καθήκοντα μου με αίσθημα δικαίου και ισότητας τόσο ως προς τον πολίτη όσο και ως προς τον συνάδελφο, λειτουργώντας πάντα με γνώμονα την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας, με σεβασμό στον συνάνθρωπο και τα δικαιώματά του.
Παρά το ελάχιστο προσωπικό για τα δεδομένα της περιοχής αστυνόμευσης που είχαμε την αρμοδιότητα, προσπαθήσαμε με τη βοήθεια των συναδέλφων - συνεργατών μου να έρθουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στη τοπική κοινωνία, να αφουγκραστούμε τις ανησυχίες και να δώσουμε λύσεις στα ανακύπτοντα προβλήματα.
Στον αποχαιρετισμό μου αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτή, φορείς και συμπολίτες, αλλά και να τους προτρέψω να εξακολουθήσουν να στηρίζουν το έργο του νέου πλέον Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδας για να διατηρήσουν και να αναβαθμίσουν τα επίπεδα ασφάλειας στην περιοχή στο μέγιστο δυνατό.

Διαβάστε περισσότερα στο ekriti.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis