Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΙ.ΑΣ.
15:19 | 05/08/2022

- Μέσω της παρούσας επιστολής, η Ένωση μας εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συγχαρητήρια στο συνάδελφο Αρχιφύλακα ΜΕΛΙΡΡΥΤΟ Δημήτριο της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ./Α.Τ. Σερρών, ο οποίος βραδινές ώρες της Τρίτης 02 Αυγούστου 2022, ευρισκόμενος εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, αντιλήφθηκε μια γυναίκα-οδηγό μοτοσικλέτας να χάνει τον έλεγχο και να πέφτει στο οδόστρωμα της οδού Ελ. Βενιζέλου, έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης των Σερρών, παρέμεινε στο σημείο δίπλα της προσπαθώντας να την ηρεμήσει, ενημέρωσε άμεσα το 100 και το ΕΚΑΒ ενώ ταυτόχρονα ενεργούσε ρύθμιση της κυκλοφορίας για την αποτροπή παράσυρσης της τραυματισθείσας οδηγού από τα διερχόμενα οχήματα.

Η εν λόγω οδηγός διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Σερρών σε σύντομο χρονικό διάστημα και είναι καλά στην υγεία της.

Διαβάστε επίσης

- Αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά ότι οι συνάδελφοι μας ενεργώντας, ακόμη και εκτός υπηρεσίας, με περίσσια αποθέματα επαγγελματισμού, αλτρουισμού και αλληλεγγύης εκτελούν αταλάντευτα το καθήκον τους τιμώντας τον όρκο τους.

Ο ρόλος, η δράση, η θέση της Ελληνικής Αστυνομίας και των συναδέλφων μας αποτελεί αρωγό και στήριγμα του κοινωνικού συνόλου προστατεύοντας και διαφυλάττοντας τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των πολιτών της Χώρας μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Γενική Γραμματέας

ΖΑΓΟΡΑ Ελπίδα
6956545530

Ο Πρόεδρος

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Αναστάσιος
6945905232

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis