Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:46 | 12/05/2015

Σε έξαλλη κατάσταση και ωρυόμενος βγήκε από το  υπηρεσιακό αυτοκίνητο προ ημερών ο κ. αρχηγός της Αστυνομίας, προαλώντας επεισόδιο στην είσοδο της Κατεχάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ο σκοπός της πύλης σταμάτησε το

όχημα για έλεγχο, με αποτέλεσμα να εκμανεί ο κ. Τσακνάκης. Κατέβηκε απο το αυτοκίνητο με κραυγές προς τον αποσβολωμένο φρουρο φωνάζοντας πως είναι δυνατόν να μην γνωρίζει το αυτοκίνητο του αρχηγού της Αστυνομίας.

Ο σκοπός φέρεται ότι ανταπάντησε πως το γνωρίζει αλλά η δουλειά του είναι να ελεγχει όλα τα οχήματα που εισέρχονται, ενώ πρόσθεσε πως "στο όχημα που διαθέτετε δεν μπορώ να δω ποιος είναι μέσα".

Ο αρχηγος που εξέλαβε ως ερωνικά την απάντηση, του απάντησε σε οργισμένο ύφος πως δεν του αρέσει το υφάκι του και τον ... έθεσε εκτός υπηρεσίας, όπως κι έγινε έστω και προσωρινά.

Χρειάστηκε η παρεμβαση του επικεφαλής της πύλης, ο οποίος ζήτησε ακρόαση από τον αρχηγό και του εξήγησε στο γραφείο του ότι ο φρουρός είναι μεταξύ των πιο φιλότιμων και ευσυνείδητων σκοπών και πως σε καμία περιπτωση πρόθεση του δεν ήταν η προσβολή του αρχηγού του. Ο κ. Τσακνάκης ζήτησε τη διατύπωση της συγνώμης του φρουρού, ο οποίος φέρεται ότι αναρωτήθηκε για ποιο λόγο να ζητήσει συγνώμη όταν το μόνο που έκανε ήταν η κατά γράμμα, τύπο και ουσία εκτέλεση της δουλειάς του. Τελικά με ή χωρίς τη συγνώμη, η "περιαγωγή" του εκτός υπηρεσίας ανακλήθηκε.

bloko.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis