Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:38 | 18/07/2018

Στο "Καλοκαίρι μαζί στις 10" βρέθηκε καλεσμένος γνωστός ηθοποιός και μεταξύ άλλων έφερε στο μυαλό του τη σειρά «Εγκλήματα», τις αρχικές προσπάθειες, αλλά και την μεγάλη επιτυχία που ακολούθησε.

«Πώς να μην κάνει; Είναι μια εξαιρετική σειρά. Ακόμα και τώρα, μετά από 20 χρόνια, είναι από τις πιο προχωρημένες σειρές που έχουν γίνει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Το μυστικό της ήταν το μεγάλο ταλέντο του σεναριογράφου και η δουλειά η προσωπική που κάναμε όλοι μας. Συναντηθήκαμε με αυτόν τον άνθρωπο. Αποφασίσαμε καταρχήν όλοι μαζί, αυτή η παρέα, να κάνουμε μια σειρά. Συναντηθήκαμε με τον Θοδωρή. Επί ένα χρόνο συζητήσαμε πως μπορεί να γίνει αυτό. Μας μάθαινε και ο Θοδωρής. Μετά από αυτό άρχισε να γράφει ο Θοδωρής. Οι ρόλοι γράφτηκαν για εμάς. Δεν ήταν ένα σενάριο που γράφτηκε και μας φώναξαν να παίξουμε.

Η σειρά όταν ξεκίνησε στον ΑΝΤ1 και ξεκίνησε με τη μεγάλη θέρμη που την υποδέχτηκε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, όταν μας απέρριψαν από το MEGA είπε αμέσως φέρτε εδώ τη σειρά. Παρόλα αυτά όταν ξεκίνησε τότε η σειρά, τα πρώτα επεισόδια έκαναν κάτι νούμερα πάρα πολύ χαμηλά. 4,2%, 5,6%. Ήταν έτοιμος ο ΑΝΤ1 να την κόψει την σειρά γιατί τα νούμερα ήταν εξωφρενικά χαμηλά, ειδικά εκείνη την περίοδο που ο μέσος όρος του σταθμού ήταν 35% ας πούμε. Μας φώναξε ο Λάτσιος, μας είπε παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται, κι εγώ αισθάνομαι πολύ άσχημα, η σειρά μου αρέσει πολύ. Αν δεν αλλάξουν τα πράγματα μετά το 5ο επεισόδιο σας ειδοποιούμε ότι θα πρέπει να… Δεν μας το είπε για να κάνουμε κάτι, απλώς μας ενημέρωσε. Μετά το πέμπτο επεισόδιο άρχισαν να ανεβαίνουν τα ποσοστά τηλεθέασης», ανέφερε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Πηγή:  thestival.gr

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis