Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:02 | 12/06/2020

Ο αλεξίσφαιρος επεκτάσιμος εύκαμπτος χαρτοφύλακας “CHROMIUM® - E.F.M.T.B. I” , που συμπεριλαμβάνεται στη συλλογή προϊόντων της Anorak,  έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει τη μέγιστη προστασία του επιπέδου ΙΙΙΑ+ του προτύπου NIJ 0101.04 και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ασπίδα για την αντιμετώπιση πολλαπλών απειλών από διαμετρήματα περιστρόφων, πιστολιών ή υποπολυβόλων αποτελώντας ιδανική επιλογή για το προσωπικό προστασίας VIP.

https://www.anorak.gr/image/cache/catalog/harm/Bulletproof%20vests/TITANIUM-E.F.M.T.B.-I-3300x3300.jpgΤο πάνελ βαλλιστικής προστασίας ’’SP.3A.302’’ κατασκευάζεται από αμιγές ελαφρύ και ιδιαίτερα εύκαμπτο UHMWPE. Αναπτύχθηκε για να παρέχει τη μεγαλύτερη προστασία στο επίπεδο ΙΙΙΑ του προτύπου NIJ 0101.04 και επιπλέον προστασία από διαμετρήματα όπως το 7.62X25mm TOKAREV στην υψηλή ταχύτητα των 520m ±10m/sec..

Το σχήμα του όταν είναι κλειστός παραπέμπει σε κομψό χαρτοφύλακα. Το ύφασμά του είναι υψηλής αντοχής CORDURA® ενώ, παράλληλα, διατίθεται και σε κατά παραγγελία διαστάσεις.

Ο χαρτοφύλακας έχει διαστάσεις 106x49 εκ. όταν είναι ανοικτός και 37x49 εκ. διπλωμένος. Ο ρυθμιζόμενος ιμάντας ώμου επιτρέπει την εύκολη μεταφορά του και είναι εύχρηστος από δεξιόχειρες ή αριστερόχειρες.

Με συνολικό βάρος 3,0 κιλά και πάχος μικρότερο των 8 χιλ. αποτελεί ιδιαίτερα εύχρηστη και αποτελεσματική λύση για συνοδείες V.I.P. με δυνατότητα σχηματισμού «τείχους» προστασίας για γρήγορη και ασφαλή κάλυψη.

Δείτε περισσότερα για τον συγκεκριμένο χαρτοφύλακα εδώ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis