Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:17 | 17/01/2015

 

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς από τις Διευθύνσεις Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ., στοχευμένοι έλεγχοι, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και προσώπων που εκδίδονται παράνομα σε υπαίθριους χώρους.

Στο πλαίσιο αυτό , κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων:

- Συνελήφθησαν 6 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για παραβάσεις του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών». Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων.

- Συνελήφθησαν 9 άτομα , σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και Εντάλματα Σύλληψης. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

  •  28χρονου αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (13) ετών και ποινή φυλάκισης 8 μηνών, για Οπλοκατοχή κατά συναυτουργία και παράβαση Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών,
  •  31χρονου αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της INTERPOL, για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατοχή όπλων, η οποία εκδόθηκε κατόπιν αιτήματος των Αλβανικών Αρχών.

- Βεβαιώθηκαν 11 πταισματικές παραβάσεις, που αφορούν στη Νομοθεσία «Περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων».

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis