Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:47 | 16/06/2016

Το κείμενο και οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στη σελίδα των μάχιμων αστυνομικών στο facebook και νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται κανέναν σχολιασμό. Αρχηγείο, ΓΑΔΑ και διοίκηση ας ακούσουν και ας εγκύψουν στο πρόβλημα, τοποθετώντας νοερά εαυτούς στη θέση των πληβείων.

Καλησπέρα σε όλους.

Σήμερα εκτέλεσα υπηρεσία στα γραφεία της ΝΔ 06 -14 μαζί με άλλους 2 συναδέλφους κι έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις κι εγώ με τη σειρά μου όπως έχουν κάνει κατά το παρελθόν αρκετοί από αυτή την ομάδα...
07.30 και ήδη ο ήλιος κάνει την εμφάνισή του...σκιά πουθενά.
09.00 και ο ήλιος πλέον καίει για τα καλά...σκιά πουθενά.
θα μου πείτε "έχετε περιπολικό να προστατευθείτε"! ΚΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ...θα παραβλέψω το γεγονός οτι το Xsara που έχουμε είναι χάλια(φταίμε κι εμείς γι' αυτό),πρώτον στο σημείο που μας έχουν τοποθετήσει, (όπως βλέπετε και στις εικόνες) όχι μόνο από τον ήλιο δεν μπορείς να προστατευτείς, αλλά από τίποτα!
και δεύτερον, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ!!!
Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, την βγάλαμε και οι 3 έξω από τις 08.00 έως και τις 14 που μας άλλαξαν...
Ρώτησα τους υπεύθυνους ασφαλείας των γραφείων αν θα υπάρξει μέριμνα για να τοποθετηθεί κάποια στιγμή κάποιο στέγαστρο, έστω μία ομπρέλα βρε αδερφέ να βάλουμε το κεφαλάκι μας από κάτω τώρα που πιάνουν και οι ζέστες και η απάντηση ήταν η εξής:ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.
Έχω 10 Μάχιμα χρόνια σε αυτή την υπηρεσία,τέτοιο πράγμα, πρώτη φορά παιδιά...Δεν ξέρω τι και πως,αλλά εφόσον η υπηρεσια θέλει από εμάς τα τυπικά,θα πρέπει τουλάχιστον να μας σέβονται, σαν εργαζόμενοι που είμαστε κι εμείς, και να βάλουν ένα τζιπ της προκοπής κι ένα στέγαστρο για τον σκοπό(σαν αυτό που υπάρχει στην βουλή για τους τροχονόμους).

ΥΓ.1 Το Σάββατο που μας έρχετε 38 θα φτάσει η θερμοκρασία... προβλέπω λυιποθυμίες αν δεν αλλάξει η κατάσταση...
ΥΓ.2 "Παιδιά έχει air-condition???" ρώτησε ο συνάδελφος αλλαγής... τα λόγια ήταν περιττά...
ΥΓ.3 Πόσο πιο κάτω πια?

 


 



 


 

Πηγή: www.bloko.gr

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis