Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:23 | 06/03/2022

Ανάρτηση του κ. Χρήστου Μπαλάσκα:

Ομάδα (Ζ). Μια ομάδα της άμεσης δράσης η οποία παλεύει να αποκτήσει και πάλι την αίγλη της και να αφήσει πίσω της τα λάθη περασμένων διοικήσεων. Φυσικής και πολιτικής ηγεσίας.

Χθές ο Ζ -46 με τον Ζ-58 περίπου 16:30 ώρα έλαβαν σήμα απο το κέντρο της άμεσης δράσης, να μεταβούν στην οδό Φερών στην Αθήνα, για ύποπτα άτομα που έχουν μπεί σε φωταγωγό πολυκατοικίας. Μέσα σε δύο λεπτά οι Ζητάδες ήταν στο σημείο.

Ενημερώνοντας το κέντρο μπήκαν στήν πολυκατοικία και ανέβηκαν ψάχνοντας μέχρι την ταράτσα. Εκεί άκουσαν τζάμι να σπάει σε όμορο κτίριο. Απο την ταράτσα οι συνάδελφοι πήδηξαν στην διπλανή ταράτσα όπου είδαν ένα σπασμένο τζάμι.

Ερεύνησαν το διαμέρισμα, ο δράστης όμως είχε φύγει. Τότε γείτονας τους ενημέρωσε ότι είδε τον δράστη να πηδάει σε διπλανή ταράτσα και ότι κρύβοταν σε μπαλκόνι πέμπτου ορόφου.

Μόλις ο κλέφτης αντελήφθη τους Ζητάδες προσπάθησε να ξεφύγει. Ο ένας συνάδελφος πήδηξε απο την ταράτσα στο μπαλκόνι του πέμπτου. Για κακή του τύχη έσπασε το πρεβάζι και η προσγείωσή του στο μπαλκόνι ήταν λίγο άσχημη. Μπορεί να τραυματίστηκε ελαφρά, γράπωσε όμως τον κλέφτη ο οποίος τελικά ήταν 24 χρονη γυναίκα απο το Μαρόκο.

Η ανωτέρω ήταν σκέτος αίλουρος και πηδούσε απο μπαλκόνι σε μπαλκόνι με μεγάλη άνεση. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν μετά απο λίγο.( χρυσαφικά, λάπτοπ κ.λ.π.). Οι παθόντες ανευρέθησαν και ενημερώθηκαν. Η δράστης προσήχθη στο τοπικό Τ.Α.

Οι Ζητάδες είναι πάντα δυνατοί. Κοιτάμε μπροστά.

 

Μπράβο

στους συναδέλφους!!!!!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis