Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:02 | 24/11/2019

Ακολουθεί ανάρτηση όπως αυτή δημοσιεύθηκε στη σελίδα της Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Αστυνομικός στο facebook:

Χθες, κατά τη διάρκεια ελέγχου κατάφεραν την σύλληψη ατόμου ο οποίος έφερε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και ποσότητα ναρκωτικών. Όπως διαπιστώθηκε εν συνεχεία, εκκρεμούσε εις βάρος του και ένταλμα σύλληψης από την χώρα καταγωγής του.
Έχουμε επισημάνει πάμπολλες φορές την αναγκαιότητα ενίσχυσης της ΔΑΚΑΘ.

Τα αεροδρόμια αποτελούν παγκοσμίως τα καλύτερα φυλασσόμενα μέρη αφού έχουν εκδηλωθεί σε πάρα πολλά ανά τον κόσμο και πολλές τρομοκρατικές επιθέσεις.

Πέραν τούτου στην Θεσσαλονίκη και στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ έχουν αυξηθεί κατά εκατοντάδες οι συλλήψεις αλλοδαπών που επιχειρούν να φύγουν από την χώρα μας με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ σε λίγους μήνες θα έχουμε και τον υπερδιπλασιασμό του Αεροδρομίου.
[custom:google-ads]
Αυτά καθώς φαίνεται δεν απασχολούν την ηγεσία η οποία όχι μόνο δεν μπαίνει στην διαδικασία ενίσχυσης της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Αντιθέτως, προβαίνει σε αποδυνάμωση αυτής με αποσπάσεις προς υπερπλήρεις διευθύνσεις.

Τα όσα βέβαια ακούγονται για υπερπλήρη ΔΑΚΑΘ βάση των οργανικών αποδεικνύουν ότι ουδείς στα ανώτερα και ανώτατα κλιμάκια έχει αίσθηση του τι πραγματικά συμβαίνει στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Ευχόμαστε η Ηγεσία να αντιληφθεί το συντομότερο την κατάσταση που επικρατεί, πριν γίνουμε μάρτυρες δυσάρεστων γεγονότων

Διότι τότε θα είναι αργά και θα έχουμε γίνει παγκοσμίως ξεφτίλα!!!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis