Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
22:44 | 07/08/2022

Μια συντροφιά με ... ουρά, απέκτησαν τις τελευταίες ώρες οι άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θήρας στη Σαντορίνη. Ο λόγος για τον Καφετούλη, που τους κινητοποίησε στη διάρκεια περιστατικού στο οποίο κλήθηκαν να επέμβουν το Σάββατο. 

Το σκυλάκι που βλέπετε στη φωτογραφία έπεσε σε φρεάτιο και για τον απεγκλωβισμό του στήθηκε επιχείρηση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Θήρας, στο οποίο όπως μαθαίνουμε υπηρετούν αρκετοί πυροσβέστες από την Κρήτη. 

Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Θήρας

Η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία, ο Καφετούλης διασώθηκε και προσωρινά βρήκε καταφύγιο κοντά στους σωτήρες του. Οι πυροσβέστες της Σαντορίνης, όμως, ψάχνουν τώρα μια οικογένεια να υιοθετήσει το σκυλάκι. Μάλιστα, σε ανάρτησή τους αναφέρουν:

"Καλημέρα...είμαι ο Καφετούλης και χθες είχα εγκλωβιστεί σε ένα φρεάτιο στο δρόμο προς Αρχαία Θήρα....στο Καμάρι. Οι πυροσβέστες με απεγκλώβισαν και από χθες το βράδυ βρίσκομαι μαζί τους στο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΌ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΘΗΡΑΣ... Μου υποσχέθηκαν ότι θα με βοηθήσουν να βρω το καινούριο μου σπίτι - οικογένεια όπου θα χαρίσω απέραντη αγάπη και αφοσίωση!!! Μη διστάσεις ούτε λεπτό....Δεν θέλω να πάω σε δομή του Δήμου.....Θέλω να έρθω μαζί σου ...στο καινούργιο μας σπίτι..... τηλ. επικοινωνίας 22860 33199 & 22860 33087"

 

Πυροσβέστες Σαντορίνη σκυλάκι

www.cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis