Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:30 | 03/03/2022

Δημοσιεύουμε επιστολή αναγνώστη μας/αστυνομικού:

Αγαπητό policenet , ηθελα μέσα από την φιλόξενη ιστοσελίδα σας να αναφερθώ σε ένα ζήτημα, που νομίζω ότι πλέον δεν θίγει σχεδόν κανείς.

Διαβάζω κατά καιρούς ανακοινώσεις συνδικαλιστικών ενώσεων αλλά και δημοσιεύματα που αναφέρονται σε διεκδικήσεις για αύξηση μισθών και επιδομάτων.

Καλά είναι όλα αυτά… και μακάρι να γινουν …

Ωστόσο, αναρωτιέμαι, ασχολήθηκε κανείς τα τελευταία χρονιά με το ποια πόστα, θέσεις ή Υπηρεσίες (όπως θέλετε βαπτίστε το …) έχουν την μεγαλύτερη καταπόνηση?

Μπηκε κανείς στον κόπο να «χαρτογραφήσει» την δυσκολία της κάθε Υπηρεσίας.

ΟΛΕΣ οι Υπηρεσίες έχουν την αξία και την σημασία τους, ΟΜΩΣ δεν έχουν όλες την ίδια φθορά …

Να ρωτήσω κάτι (και θα το πω απλά και λαϊκά)? Οι ζόρικες Υπηρεσίες αμείβονται?

Εγώ ας πουμε … Ας υποθέσουμε ότι υπηρετώ στα Επίσημα. Αν αύριο μετατεθώ στο Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας, θα πάρω περισσότερα χρήματα?

Υπηρεσίες με αυξημένη επικινδυνότητα όπως η Άμεση Δράση και η Ο.Π.Κ.Ε. δεν θα έπρεπε να έχουν ένα επίδομα , ας πούμε σαν αυτό που παίρνουν οι συνάδελφοι της Βουλής?

Το θέμα είναι όλοι να αμοιβόμαστε  σωστά, αλλά και δίκαια!

Είναι τουλάχιστον αντισυναδελφικό αστυνομικοί με καθημερινές συλλήψεις και με συστηματική εμπλοκή σε περιστατικά επικινδυνότητας να αμείβονται ακριβώς το ίδιο με άλλους αστυνομικούς που δεν έχουν κάνει σύλληψη ποτέ και εργάζονται πάντα σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Πρέπει κάποτε να καταλάβουν καποιοι ότι οι ζόρικες Υπηρεσίες πρέπει να τύχουν σεβασμού και τα στελέχη τους, για όσο καιρό υπηρετούν σε αυτές θα πρέπει να αισθάνονται ότι η Πολιτεία τους το αναγνωρίζει εμπράκτως …

Υ.Γ. Στη χώρα μας ακόμα και τα αυτονόητα, φαντάζουν … εξωγήινα ….

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis