Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:30 | 28/03/2020
Διαβάστε το άρθρο του Ειδικού Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών:

Γράφω αυτό το κείμενο στα κρατητήρια του 7ου ορόφου Α.Μ.Α. της Ασφάλειας Αττικής όπου υπηρετώ και που το τελευταίο διάστημα η μεγάλη μας αγωνία και προσπάθεια εδώ είναι η τήρηση όλων των αναγκαίων προληπτικών μέτρων υγιεινής και αυτοπροστασίας για την κατά το δυνατόν ελαχιστοποίηση της πιθανότητας μεταδοσης του covid19 σε κρατούμενο ή αστυνομικό  και της ορθης διαχείρισης πιθανου κρουσματος, λόγω του μεγάλου αριθμού ποινικών κρατουμένων που εξακολουθούν να φυλάσσονται εδώ καθημερινά. Παραλληλα ασκώ και τα συνδικαλιστικά μου καθήκοντα με τα υπόλοιπα μελη της Διοίκησης και τους αντιπροσώπους της Ένωσης Αθηνών και σε αγαστη συνεργασία με τις Διοικήσεις των λοιπων Ενωσεων της Αττικής και της Ομοσπονδια μας, για την ανάδειξη και την επιλυση των κοινών σοβαρών ζητημάτων συναδέλφων - μελών μας που ανακύπτουν καθημερινά αυτήν την κρισιμη περίοδο της πανδημίας.
 
Ειδα ομως σε μια αναρτηση οτι υπάρχουν και συνάδελφοι - συνδικαλιστές που ακομη και τωρα που η πατρίδα μας και οι συνάδελφοι μας στις Υπηρεσίες, ζουν πρωτογνωρες καταστάσεις και θα έπρεπε να είμαστε όλοι οι αστυνομικοί μια γροθιά, να τους απασχολούν οι επομενες εκλογες της ΠΟΑΣΥ(!) κανοντας μηδενιστική κριτική στην Ηγεσια της χωρίς να κανουν καμία πρόταση για κανενα θέμα και χωρίς να αναφερουν πουθενά τι ακριβώς κάνουν οι ίδιοι για την αντιμετώπιση των προβλημάτων εκτός από ανεξοδη κριτικη στα σάιτ.

[custom:google-ads]  Αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν ανεπιτυχώς να κρυφτούν πισω απο αναρτησεις με  παραπλανητικούς τίτλους όπως "ΟΜΑΔΑ Αληθειας ΕΛ.ΑΣ.", προσπαθώντας να προκαλέσουν συνειρμους και να κρύψουν τα ίχνη τους, κρύβοντας παράλληλα με τα πρόσωπα τους και την συνδικαλιστική ανυπαρξία της παραταξης που εκπροσωπούν η οποία έχει πάρει την κατιούσα εξαιτίας τους καθώς έχει ταυτιστεί στην συνείδηση των συναδέλφων με συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα που δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα προσφιλές στις τάξεις των αστυνομικών, αλλα  η "ιδιαίτερη" γραφή τους και η πίκρα  για τα χαμένα μεγαλεία τους κατα την προηγούμενη διακυβέρνηση της χώρας, τους προδίδει..
Δεν ξέρω αν, οπως γράφουν οι ίδιοι, οι αστυνομικοί φοβουνται(!!)λογω της ιδιοσυγκρασίας του επαγγέλματος τους το "νέο" που επαίρονται ότι εκπροσωπούν αυτοί(αν και μετά απο τόσα χρόνια παρουσιας τους μπαγιάτεψε και αυτό). Ξερω ομως σίγουρα οτι οι αστυνομικοί εκτιμούν και ψηφίζουν αυτούς που βλέπουν να εργάζονται καθημερινά διπλα τους σαν ένας απο αυτους, που έχουν τις ίδιες ανησυχίες, που τους βοηθούν στα υπηρεσιακά ακόμα και στα προσωπικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, που τους ενημερώνουν για τα θέματα που τους απασχολούν και  παρεμβαίνουν σε τυχόν αυθαιρεσίες της Διοίκησης αθόρυβα, χωρίς να επιδιώκουν την αυτοπροβολη. Επισης αυτούς που εκπροσωπουν μαχητικά τους συναδελφους  και καταγγέλλουν τα κακως κειμενα ανεξάρτητως κυβέρνησης.  Γι αυτο και συγχωρουν και τυχον λαθη τους γιατι τους εχουν αποδειξει την έντιμοτητα τους. Με γνωμονα αυτά ψηφίζουν οι περισσότεροι συνάδελφοί όσα χρόνια κατεβαίνω υποψήφιος σε εκλογές της Ένωσης μου και με γνώμονα αυτά ψηφίζουν και οι περισσότεροι αντιπροσωποι την Ηγεσια της ΠΟΑΣΥ. 
 
Οπότε οι επιδοξοι Ηγετες ας κανουν την αυτοκριτική τους, ας αναλογιστούν μήπως έχουν κάνει και αυτοί κάποιο λάθος και δεν ειναι οι συνάδελφοι "προβατα" όπως τους βολεύει να τους αποκαλούν επειδή δεν ψηφίζουν αυτούς αλλά την παράταξη που ηγείται τώρα του συνδικαλιστικού κινήματος.
 
Γρηγόρης Χρυσάφης
Ειδικός Γραμματέας Ένωσης Αθηνών
Μέλος ΕΚΑ
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis