Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
08:29 | 13/06/2022

Την Πέμπτη 09 Ιουνίου 2022 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Πουρσαϊτίδη Λάζαρο, Γενικό Γραμματέα Γαλανίδη Ελευθέριο και τον Ά Αντιπρόεδρο Καλαιτζίδη Βασίλειο πραγματοποίησε επίσκεψη στην Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας όπου και συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή του Νομού κ.Περδικάτση Πέτρο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και πνεύμα αμοιβαίας συνεργασίας με γνώμωνα την επίλυση διαφόρων προβλημάτων σε περίπτωση που αυτά προκύψουν κατά το μέλλον. Παρότι η Δ.Α. Πέλλας είναι μια Διεύθυνση με σχετικά μικρό αριθμό σε ανθρώπινο δυναμικό, εν αντιθέσει με τον εργασιακό φόρτο τον οποίο διαχειρίζεται η διοίκηση καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παρέχεται μια ομαλή εργασιακή καθημερινότητα στους Συναδέλφους μας, γεγονός το οποίο μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Διαφορά ζητήματα τα οποία προκύπτουν επιλύονται άμεσα χάρη στην πρόθεση της διοίκησης και κατόπιν μεταξύ μας επικοινωνίας.

Μετά το πέρας της συναντήσεως τα μέλη του Δ.Σ. επισκέφθηκαν το Α.Τ. Γιαννιτσών όπου και συνομίλησαν με μέλη της Ένωσης τα οποία υπηρετούν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ και σε άλλες υπηρεσίες. Στα μέλη μας παραδόθηκαν στολές εκστρατείας τις οποίες εξασφάλισε η Ένωση μας κατόπιν χορηγιών, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες τους σε θέματα εξοπλισμού.

Οι διαπροσωπικές σχέσεις με τα μέλη μας ήταν είναι και θα διατηρηθούν σε υψηλό επίπεδο ώστε μέσα από αυτές να επιλύονται άμεσα και αποτελεσματικά κάθε είδους προβλήματα τα οποία προκύπτουν καθημερινά.

Βασικό μέλημα της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας είναι η καθημερινή θωράκιση των Συναδέλφων σε κάθε επίπεδο του εργασιακού τους βίου, χωρίς εκπτώσεις

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis