Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:16 | 20/12/2015
Οι στρατιωτικοί ενδιαφέρονται να δικαιωθούν ουσιαστικά σ΄ ότι έχει να κάνει με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ως γνωστόν έχουν δικαιωθεί κατά 50% και αναμένουν την “διόρθωση” των αποδοχών τους όπως ακριβώς προβλέπει η απόφαση του ΣτΕ: επιστροφή των αποδοχών τους στα επίπεδα που ήταν τον Αύγουστο του 2012.

Δεν τους ενδιαφέρει αν τα χρήματα που τους οφείλονται θα μπουν στην “δεξιά” ή στην “αριστερή” τους τσέπη! Έτσι κι αλλιώς με τόσους φόρους και “χαράτσια”, που έχουν επιβληθεί από “δεξιούς” και “αριστερούς” δεν πρόκειται να μείνουν στην τσέπη τους. Αμέσως κάπου θα τα…ακουμπήσουν!

Δεν τους ενδιαφέρει επίσης αν αυτοί που θα πιέσουν και θα κατορθώσουν ή δεν θα το κατορθώσουν να υλοποιηθεί η απόφαση του ΣτΕ θα είναι “αριστεροί” ή “δεξιοί”.

Οι στρατιωτικοί γνωρίζουν ότι τα όσα έχουν επιτευχθεί μέχρι στιγμής στο χώρο τους οφείλονται σε συγκεκριμένους ανθρώπους ,με διαφορετικές αντιλήψεις ,πολιτικές και όχι μόνο. 

Οι στρατιωτικοί όπως πολλές φορές έχουμε γράψει δεν είναι ούτε πρόβατα, ούτε άβουλα όντα ,ούτε ιθαγενείς για να τους τάζουν κάποιοι καθρεφτάκια.

Κι επειδή δεν είναι τίποτα απ΄ όλα αυτά,καλό θα είναι όσοι πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με παιδιά που “πιπιλάνε το δάχτυλο” να σοβαρευτούν.

Όσοι μέχρι πριν από μερικούς μήνες ακόμη είχαν σηκώσει την …παντιέρα κατά του κομματισμού στις ΕΔ και στον λεγόμενο “στρατιωτικό συνδικαλισμό”, μοιάζουν πρόθυμοι να παίξουν παιχνιδάκια συγκεκριμένων κομμάτων . ΄Η ακόμη χειρότερα ενός μέρους αυτών των κομμάτων. Η ζημιά που κάνουν στους συναδέλφους τους στρατιωτικούς είναι τόσο μεγάλη και τόσο εφανής που δεν μπορεί να μην προκαλεί ερωτήματα για τα πραγματικά τους κίνητρα. Μήπως δηλαδή ο στόχος των όψιμων …”επαναστατών” είναι ακριβώς η διάλυση και η εξαφάνιση όσων έχουν κερδίσει οι στρατιωτικοί τα τελευταία χρόνια. Από χρήματα ελάχιστο είναι το κέρδος, αλλά δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει το γεγονός ότι μέσα στα χρόνια της κρίσης οι στρατιωτικοί απέκτησαν φωνή που ακούγεται και θέλοντας και μη λαμβάνεται υπόψη από τους πολιτικούς και τους πολιτικάντηδες. Κατά σατανική σύμπτωση ολοι όσοι τώρα θυμήθηκαν να ασχοληθούν με τα των στρατιωτικών, τα πέντε χρόνια της κρίσης δεν ήταν μόνο άφωνοι αλλά κάποιοι ήταν σε πολύ καλές θέσεις στον πυρήνα της εξουσίας και κάποιοι στην ασφάλεια του αμετάθετου.

Όλα αυτά δεν θα ΄χουν καμία σημασία αν η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ επιτέλους δώσει τέλος στο διαφαινόμενο χάος που κάποιοι θέλουν να επιβάλουν στον λεγόμενο επαναλαμβάνουμε “στρατιωτικό συνδικαλισμό”. Η νομοθέτηση είναι όχι απλά απαραίτητη αλλά επείγουσα ακριβώς για να μην επιτραπεί στον κομματισμό να κάνει …πάρτυ.

Ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας θα πρέπει να έχει καταλάβει ότι αυτό το θέμα θα έπρεπε να είχε λυθεί χθες!

Όσο για τους όψιμους “συνδικαλιστές”; Η χλεύη των συναδέλφων τους είναι αρκετή . Δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια. 
 
 
 
 
http://www.onalert.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis