Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:00 | 25/08/2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων συγχαίρει δημόσια τους συναδέλφους μας του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά και της Ο.Π.Κ.Ε. Χανίων.  

  Ειδικότερα αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, οι οποίοι πραγματοποιούσαν περιπολία απογευματινές ώρες της 23-08-2021 σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, εντόπισαν φυτεία κάνναβης, αποτελούμενη από εκατό τριάντα πέντε (135) δενδρύλλια.          

  Ακολούθησε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εξερεύνησης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων και της Ο.Π.Κ.Ε. Χανίων.

  Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθη ημεδαπός, και σχηματίστηκε σε βάρος του σχετική δικογραφία ενώ κατασχέθηκε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης τέλεσης παράνομων δραστηριοτήτων.   

  Παράλληλα συνελήφθη την 17-08-2021 πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, πάλι από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων αλλοδαπός κατηγορούμενος για ληστεία, καθώς πριν μικρό χρονικό διάστημα, αφαίρεσε με τη χρήση βίας διάφορα αντικείμενα, από δύο αλλοδαπούς (άντρα και γυναίκα) συνολικής χρηματικής αξίας 2100 ευρώ, σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά.

  Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία στη συνέχεια αποδόθηκαν στους παθόντες.

  Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση που πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά διαπιστώθηκε ότι ο εν λόγω συλληφθείς είχε βεβαρημένο ποινικό παρελθόν και συγκεκριμένα για απόπειρα βιασμού.

  Οι συνάδελφοί μας αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά το επιτυχές τους έργο στην καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών, με σκοπό να μην διοχετευτούν αυτά στη χανιώτικη κοινωνία και στα παιδιά μας, αλλά και στη γενικότερη διασφάλιση του αισθήματος ασφαλείας των συμπολιτών μας…

  Οι συνάδελφοί μας δεν χρειάζονται νέες αναδιαρθρώσεις για να δουλέψουν και να επιτύχουν!

  Οι συνάδελφοί μας το μόνο που χρειάζονται είναι να δουλεύουν απερίσπαστοι, χωρίς προστιθέμενα πάρεργα, με τα απαραίτητα επιχειρησιακά υλικά, χορηγούμενα από το κράτος και όχι από την τσέπη τους…

  Οι συνάδελφοί μας χρειάζονται την επιβράβευσή τους, μέσω της αναγνώρισης του επαγγέλματός τους ως επικίνδυνου και όχι τη λήψη  συγχαρητηρίων smsαπό την πολιτική μας ηγεσία…

 

                              Για το Δ.Σ.

 

Ο

Πρόεδρος

 

ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος

6985777131

 

 

 

Ο

Γενικός Γραμματέας

 

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός

6972871787

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis