Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 13/04/2020

Τις θερμές ευχαριστίες της προς την οικογένεια του υποστράτηγου εν αποστρατεία Βασίλη Κιού, που υπηρέτησε επί σειρά ετών στο Βόλο, για την προσφορά σε μέτρα ατομικής προστασίας, εκφράζει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση «η ιστορία γράφεται από τις πράξεις, τις ηγετικές ικανότητες στο πεδίο της μάχης, που για τον αστυνομικό είναι το πεζοδρόμιο. Το μεγαλείο όμως ενός ηγέτη διαφαίνεται, όταν αυτός αποχωρεί από την ενεργό δράση και κρεμάει την στολή του. Δεν ξεχνά όμως αυτούς που συνεργάστηκε και κυρίως τιμά τον θεσμό που υπηρέτησε και τίμια μεγάλωσε την οικογένεια του, στην οποία μεταλαμπάδευσε τις αξίες και τα ιδανικά του Έλληνα Αστυνομικού».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές της Αστυνομίας, είναι λίγα και περιττά τα λόγια για το ήθος και την προσφορά του κ. Κιού στην τοπική κοινωνία της πόλης μας, από την θέση που για χρόνια υπηρέτησε ως Διοικητής Ασφαλείας και ως Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας, απλά με ταπεινότητα και σεβασμό.

Οι αστυνομικοί ευχαριστούν την οικογένειά του και συγκεκριμένα τον γιό του κ. Αντώνιο Κιό, που σε αυτή την δύσκολη περίοδο, στάθηκαν δίπλα τους, προσφέροντας 3000 γάντια νιτριλίου και 1000 μάσκες προσώπου, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των Αστυνομικών της Μαγνησίας.

magnesianews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis