Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:13 | 10/03/2021

Από τη σελίδα στο fb του  Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.:

Ας αναζητήσουν τους δολοφόνους στους κουκουλοφόρους και στους μπαχαλάκηδες. Οι αστυνομικοί είναι μόνιμα θύματα, υποψήφιοι νεκροί και τραυματίες.
 
Επίσης να αναζητήσουν τους ηθικούς αυτουργούς και εκείνους που τόσες μέρες τώρα κρέμασαν στα τσιγκέλια του κρεοπωλείου τους αστυνομικούς και την αστυνομία αποκαλώντας τους αλήτες, εκείνους που βάφτισαν Δημοκρατικούς αγώνες τις επιθέσεις σε αστυνομικούς .
 
Ο Αγγελος είχε έναν Άγγελο και σώθηκε από απόπειρα δολοφονίας, καταφέραμε να τον δούμε πριν λίγο στο 401 προσπαθώντας εκείνος, χωρίς να το καταφέρει όμως, να κινήσει το χέρι του προς το στήθος και να μας ευχαριστήσει για τις ευχές μας, να ευχαριστήσει το θεό που ζει. Στο διπλανό θάλαμο άλλοι εφτά συνάδελφοι με σπασμένα άκρα δεχόταν τις πρώτες βοήθειες των γιατρών .
 
Τους περιμένουμε όλους να επιστρέψουν σιδερένιοι στις οικογένειες τους γρήγορα !!
 
Δεν περιμένουμε πορείες συμπαράστασης στους αστυνομικούς , εισπράττουμε τον σεβασμό και τα μηνύματα συμπαράστασης της πλειοψηφίας των φιλήσυχων πολιτών.
 
Σας περιμένουμε σύντομα κοντά μας, στηρίζοντας ανυπόκριτα όλους όσους φοράνε και τιμούν την ιερή στολή της αστυνομίας ανεξαρτήτως εκπαίδευσης και καταγωγής.
 
Δεν φοβόμαστε κανέναν κακοποιό δολοφόνο γινόμαστε ποιο δυνατοί για να τους στείλουμε με χειροπέδες στη δικαιοσύνη σύντομα με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας!
 
Υποκλινόμαστε στην αποστολή σας και το έργο σας και σας περιμένουμε σύντομα κοντά μας !!
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis