Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:58 | 19/09/2017

Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κο Αναγνωστάκη Δημήτρη στα πλαίσια της 82 ης Δ.Ε.Θ. προκειμένου να συζητήσει τα σοβαρά θέματα τα οποία ταλανίζουν τον εργασιακό βίο της τοπικής Αστυνομίας.

   Το θέμα των τρίτεκνων συναδέλφων και η αδικία η οποία υπέστησαν στις μεταθέσεις, ήταν ένα εκ των σοβαρότερων ζητημάτων που θέσαμε, ζητώντας άμεση επανεξέταση και ικανοποίηση των αιτημάτων μεταθέσεως τους,καθώς αποτελούν ειδική κατηγορία μετατιθέμενων και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται.
 
   Επίσης για πολλοστή φορά θέσαμε το θέμα των υλικοτεχνικών ελλείψεων, οι οποίες γιγαντώνονται μέρα με την ημέρα με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις φθαρμένες πλέον και ακατάλληλες στολές των δικυκλιστών συναδέλφων της ΔΙ.ΑΣ. και Ζ, καθώς και τις ελλείψεις σε οχήματα και τεχνικά μέσα.
 
   Τέλος, η συνάντησή μας έκλεισε με τις στρεβλώσεις που προκλήθηκαν από την περιβόητη αναδιάρθρωση των υπηρεσιών, η οποία αντί να διευκολύνει την εργασιακή καθημερινότητα των συναδέλφων, τους δημιούργησε περισσότερα προβλήματα.
http://www.eidikoifrouroi.gr/images/gen.gra-2.jpg
 
   Από πλευράς του ο κύριος Αναγνωστάκης δεσμεύθηκε για εξεύρεση λύσεων, των ζητημάτων αυτών τις οποίες και αναμένουμε άμεσα.
 
Η Ένωσή μας θα επανέρχεται επιμόνως στα παραπάνω ζητήματα όσες φορές χρειαστεί, έως ότου επιλυθούν ένα προς ένα, ώστε οι συνάδελφοι μας να χαίρουν της εργασιακής αξιοπρέπειας και δικαιοσύνης που τους αξίζει.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis