Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:45 | 27/06/2018

Την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 ο Πρόεδρoς της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών της Τοπικής  Διοίκησης  Χαλκιδικής κ.ΠΑΛΛΗΣ Δημήτριος και η Ταμίας της Ένωσης κ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ  Θωμαή  παρέδωσαν χρηματική ενίσχυση 300Ε σε πολύτεκνη οικογένεια μέλους μας.

Η IPA Τ.Δ Χαλκιδικής θα είναι πάντοτε δίπλα γιατί πιστεύει ότι η οικογένεια η οποία αποτελεί το μόνο σταθερό θεμέλιο της κοι­νω­νίας και  τον αρραγή ιστό της, πού σε κάθε εποχή αλλά ιδιαι­τέ­ρως στα χρόνια της κρίσεως τα  οποία διερ­χόμασθε, τη συγκρατεί ώστε να μη διαλυθεί.

Και αν η κάθε οικογένεια είναι ένα πολύτιμο κύτταρο, η προσ­φο­ρά της πολύ­τε­κνης οικογέ­νειας είναι ακόμη πιο σημαντική για όλους μας.

Γιατί σε όλες τις οικο­γένειες οφεί­λου­με πολλά, περισ­σότερα όμως οφεί­λουμε στις πο­λύ­τεκνες οικο­γέ­νει­ες, στις πολύ­τεκνες μητέρες που με αυταπάρ­νηση και αυτοθυ­σία προσφέρουν τα πάντα για την οικογένεια, για τα παιδιά τους, για την ανατροφή τους, για την πρό­οδό τους, χωρίς να αποβλέ­πουν σε προσωπικά οφέλη  αποβλέ­ποντας στο κοι­νό καλό, αποβλέ­πο­ντας στο να προσφέρουν στον τό­πο μας,  και στην κοινωνία μία προοπτική για το μέλλον.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ του Εθνικού Τμήματος και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ Ιωάννη που είναι πάντα αρωγός στην προσπάθεια των Τοπικών Διοικήσεων για την ενίσχυση  των αστυνομικών – μελών και των οικογενειών τους και αναγνωρίζει τις θυσίες που καλείται να κάνει μια πολύτεκνη οικογένεια για να μεγαλώσει και να φροντίσει τα παιδιά της μέσα στις δύσκολες συνθήκες της οικονομικής κρίσης .

 

         SERVO PER AMIKECO

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γεν. Γραμματέας

ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                       ΤΣΑΓΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis