Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην Προσοτσάνη Δράμας όταν ένας άνδρας ηλικίας 64 ετών σκότωσε τη σύζυγό του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας η τηλεοραση του OPEN, το ανδρόγυνο εντοπίστηκε από την κόρη τους. Η κόρη του ζευγαριού καλούσε τους γονείς της οι οποίοι δεν έδιναν σημεία ζωής. Ανησύχησε και έτσι αποφάσισε να μεταβεί στο σπίτι τους όπου και τους βρήκε νεκρούς.
Διαβάστε επίσης
Το κλιμάκιο της Αστυνομίας και το Ανθρωποκτονιών βρίσκεται αυτή την ώρα καθ' οδόν προκειμένου να ξεκινήσει την έρευνα.
Την είδηση έδωσε στην δημοσιότητα το πρωί της Τρίτης η εφημερίδα «Πρωινός Τύπος» της Δράμας.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δήμαρχος Προσοτσάνης, Θεόδωρος Αθανασιάδης, στη Voria, το ζευγάρι ήταν μαζί για τουλάχιστον 30 χρόνια και είχε δύο παιδιά, μία κόρη και έναν γιο, καθώς και τρία εγγόνια. Πρόσφατα, ωστόσο, η 59χρονη αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από τον 64χρονο. Κατά το διάστημα αυτό, η γυναίκα συζούσε με τον εν διαστάσει σύζυγό της, ωστόσο σήμερα είχε πάρει τη μοιραία, όπως αποδείχτηκε, απόφαση να φύγει από το σπίτι. Αυτό, δεν έγινε ποτέ καθώς ο 64χρονος πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε θανάσιμα την 59χρονη, ενώ μετά αυτοκτόνησε και αυτός, χρησιμοποιώντας το ίδιο όπλο.
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Προσοτσάνης τόνισε μιλώντας στο ίδιο μέσο ότι όλη η κοινότητα είναι σοκαρισμένη, καθώς ήταν ένα ζευγάρι γνωστό στην περιοχή, ήσυχο, το οποίο δεν είχε δώσει δικαιώματα και δεν φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα, τουλάχιστον οικονομικής φύσεως. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, σημειώνει ο δήμαρχος, ότι θα υπήρχε τέτοια εξέλιξη.
«Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, τι να πω... Κάποια πράγματα δεν τα περιμένει κανείς. Ο κόσμος έχει σοκαριστεί με αυτά που γίνονται... Αυτό το ζευγάρι δεν φαινόταν να είχε κάποιο πρόβλημα που κάποιος θα μπορούσε να το δει και να πει ότι θα έχουμε άσχημη εξέλιξη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Προσοτσάνης.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ειδική Έκπτωση στα ασφάλιστρα αστυνομικών από την idirect.gr