Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:00 | 29/06/2016

Σοβαρά προβλήματα δημιουργούν ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα οι Ρομά σε κατοίκους και καταστηματάρχες στο παραλιακό χωριό της Αγίας Μαρίνας στην Στυλίδα.

AdTech Ad

Την Κυριακή το απόγευμα, μία ομάδα είχε κυριολεκτικά καταλάβει και εκδιώξει από την παραλία του χωριού τους υπόλοιπους λουόμενους, βάζοντας δυνατά μουσική, προκαλώντας δίχως λόγο φασαρίες, πειράζοντας τους διερχόμενους με τις οικογένειές τους, σπάζοντας μπουκάλια μπροστά τους, μέχρι και αφοδεύοντας μπροστά τους στο πεζοδρόμιο.

Οι καταστηματάρχες κάλεσαν τον 36χρονο πρόεδρο της Κοινότητας που τυγχάνει και εν ενεργεία αστυνομικός στην Στυλίδα και με την ιδιότητα του προέδρου πήγε στο σημείο και τους ζήτησε να πάψουν να ενοχλούν τον κόσμο και να αποχωρήσουν.

Τότε εκείνοι σύμφωνα και με τους αυτόπτες μάρτυρες, του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν ανηλεώς.

Συγκεκριμένα, δύο άντρες ηλικίας 54 και 18 ετών, όπου ο ένας σήκωσε μία πέτρα και τον χτύπησε στο κεφάλι και μία 36χρονη γυναίκα που τον χτύπησε με ξύλο.

Οι δράστες άφησαν αιμόφυρτο το θύμα τους και τράπηκαν σε φυγή με το όχημά τους, ενώ το θύμα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Λαμίας για τις πρώτες βοήθειες. Από τις Αρχές ακολούθησαν αναζητήσεις και εν τέλει εντοπίστηκαν ο 54χρονος και ο 18χρονος οι οποίοι συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα πάντως τόσο με τις τοπικές Αρχές όσο και με κατοίκους της περιοχής το πρόβλημα αυτό με την ακραία συμπεριφορά των Ρομά σίγουρα δεν είναι καινούργιο και ειδικά το τελευταίο διάστημα εκμεταλλεύονται την λειψανδρία στις τοπικές αστυνομικές Αρχές και προκαλούν εξαιρετικά μεγάλα προβλήματα, από επιθέσεις και φασαρίες, μέχρι κλοπές και ληστείες.

Θοδωρής Παναγιωτίδης

news247.gr

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis