Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:06 | 30/06/2016

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι

 

  Ξεκίνησε χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η δίκη της υπόθεσης του τραυματισμού του συναδέλφου μας του Α.Τ. Ολυμπιακού Χωριού που έλαβε χώρα στις 24-02-2015 στην οδό Φιλιππιάδος στο Ζεφύρι όταν ο εν λόγω συνάδελφος που εκτελούσε εποχούμενη περιπολία μετέβη στο σημείο προς ενίσχυση συναδέλφων της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι διενεργούσαν έλεγχο σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο και στο οποίο επέβαιναν 2 άτομα.

 

  Ενώ ήταν σε εξέλιξη ο έλεγχος οι συνάδελφοι δέχτηκαν πυρά με κυνηγετικά όπλα από δύο Ρομά ( πατέρα και υιό 45 και 19 ετών αντίστοιχα) οι οποίοι απρόκλητα(σημειωτέο οι ελεγχόμενοι δεν σχετίζονταν με τους δράστες) πυροβόλησαν εναντίον τους από το μπαλκόνι τους σπιτιού τους με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο ανωτέρω συνάδελφος ο οποίος δέχτηκε τα σκάγια στην δεξιά πλευρά του σώματος , στο κεφάλι αλλά και το δεξιό μάτι.

   Ο εν λόγω τραυματισμός ήταν τόσο σοβαρός που ακόμα και σήμερα δεν έχει αποκατασταθεί η υγεία του συναδέλφου και ήταν θέμα τύχης το ότι δεν υπήρξαν περισσότερα θύματα.

  Η δίκη θα συνεχιστεί την επόμενη Τετάρτη με τις απολογίες των κατηγορουμένων και τις αγορεύσεις των συνηγόρων.

  Η Ένωσή μας δηλώνει απερίφραστα ότι θα είναι δίπλα στους εμπλεκόμενους συναδέλφους και έχοντας απεριόριστη εμπιστοσύνη στις Ελληνικές Δικαστικές αρχές είναι βέβαιη για την απονομή της δικαιοσύνης.

                                                      

           Για το Δ.Σ.

            - Ο -                                                                                                        - Ο -

           Α΄ Αντιπρόεδρος                                                                                      Γεν. Γραμματέας

 

                ΤΖΙΜΑΣ  Νικόλαος                                                                                 ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος

 

 

easyda.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis